Wp Header Logo 245.png

«آرمان امروز» بررسی می‌کند؛

 

آرمان امروز- عرفان بیوک‌نژاد: دولت وفاق ملی دولتی متفاوت از دولت های قبلی است، در ابتدای کار این دولت، سیاستمداران بارها به موضوعات مهمی اشاره کرده‌اند که همسو با اذهان عمومی است.
تلاش برای کاهش تحریم‌ها یکی از موضوعاتی است که دولت چهاردهم با به کارگیری عباس عراقچی قصد دارد این موضوع را به صورت جد دنبال کند، کاهش و یا رفع تحریم‌ها تاثیر مهم بر اقتصاد کشور دارد، اگر این اتفاق رخ دهد، می‌توان شاهد بهبود وضعیت اقتصادی کشور باشیم.
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور گفت: «ما به دنبال حذف تحریم‌ها هستیم. اقدامات دشمنان علیه کشورمان، ظالمانه است؛ ما به تعهدات پایبند بودیم و آنان باید به تعهدات خود برگردند. »
رئیس جمهور تصریح کرد: «تقویت و توسعه روابط با همسایگان از اولویت‌های دولت است؛ ارتباط و توسعه روابط، موجب می‌شود که تحریم‌ها اثرگذار نباشد. »
دولت در رویکرد دیگر خود، قصد دارد تا فیلترینگ فضای مجازی را لغو کند، موضوعی که با استقبال گسترده جامعه روبرو شد و در ادامه همکاری و حمایت مجلس را نیز در بر داشت. دولت وفاق قصد دارد تا با رویکردی متفاوت از دولت‌های گذشته جامعه را با خود همراه سازد و با همراهی ملت، برنامه‌های مهم خود را پیاده سازی کند.
رفع حصر نیز موضوع دیگر است که در رویکرد رضایتمندی جامعه نهفته است، رویکردی که بسیاری از کارشناسان و فعالان سیاسی از آن حمایت کرده‌اند و حتی رسانه‌ها خبر از همکاری سه قوه برای رفع حصر می‌دهند.
هیچ دولتی بدون همکاری و همیاری جامعه خود توانایی پیشبرد برنامه‌ها و اهداف خود را ندارد، دولت چهاردهم هم به خوبی به این موضوع واقف است و بارها خود رئیس جمهور نیز بر مسئله رضایت مردم تاکید فراوان داشته است.
محمد رضا عارف، معاون اول رئیس جمهور هم در ادامه رویکرد دولت از بازگشت هنرمندان به کشوور، استقبال کرده است. محمدرضا عارف در مراسم معارفه سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که در تالار وحدت برگزار شد، گفت:حضور در جمع فرهیختگان و هنرمندان برای من افتخار است از رهنمود‌ها و از نقد‌های شما حداکثر استفاده را خواهیم کرد.
معاون اول رئیس‌جمهور افزود: برخی هنرمندان و فرهیختگان و اهل قلم به دلایلی از کشور رفته اند و ما از بازگشت آنها به کشور استقبال می‌کنیم. باید به کشور برگردند، آنان سرمایه‌های ملی هستند.
پیمان خواجوی، کارشناس و پژوهشگر سیاسی در گفت‌وگو با روزنامه «آرمان امروز» عنوان کرد: کشور در حوزه‌های مختلف نیازمند ایجاد تغییرات عمیق در روش‌ها و سیاست‌ها است. وی افزود: برای اینکه یک تغییرات و یک رفاهی را برای جامعه ایجاد کنیم نیازمند تعمین منابع مالی هستیم و همچنین نیازمند یک برنامه ریزی اقتصادی هستیم تا بتوانیم به حل مشکلات آن بخش از جامعه بپردازیم.به عنوان مثال در حوزه‌های ارزاق عمومی، معیشتی و بهداشت عمیقاً نیازمند منابع هستیم اما یک بخش دیگری از امور هم وجود دارد که شما فقط می‌توانید با یک تغییر سیاست و تغییر روش یک سطح قابل توجهی از رضایت را در جامعه ایجاد کنید.
این پژوهشگر ادامه داد: گشت ارشاد یا فشارهایی که نیروهای امنیتی بر زندگی فردی و خصوصی افراد وارد می‌کنند نیازمند بودجه و منابع نیست یا حوزه فیلترینگ هم نیازمند صرف بودجه‌ نیست و فقط کافی است که تصمیماتی در مورد فیلتر بعضی از سایت‌های مشخص گرفته شود و نسبت به رفع فیلتر در بقیه های حوزه‌ها اقداماتی انجام دهند‌.
وی بیان کرد: همه این موضوعات خواهان تغییر در سوگیری و جهت گیری است و تا حدود زیادی سران حاکمیت به این موضوع پی برده‌اند که روش‌هایی که بخشی از حقوق‌های مردم را سلب می‌کند و باعث ایجاد نارضایتی در میان مردم می‌شود و در زندگی عمومی مردم اختلال ایجاد می‌کند و چاله‌هایی را پیش پای مردم می‌گذارد، بی فایده است و این برای امنیت کشور، اقتصاد کشور، رفاه عمومی مشکلاتی را ایجاد می‌کند.
خواجوی در نهایت خاطر نشان کرد: در این زمینه‌ها اقداماتی در حال انجام است و امیدواریم که هر چه سریع‌تر شاهد اتفاقات خوبی باشیم ضمن اینکه بخش قابل توجهی از این موضوعات تعهدی است که رئیس جمهور در جریان انتخابات به ملت داده است که نسبت به رفع آنها اقدام خواهد کرد.

source

einiat.ir

توسط einiat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *