Wp Header Logo 1762.png

فلفل دلمه‌ای، جزو سبزیجات پرفایده است که می‌توان آن را به صورت پخته یا خام مصرف کرد.

به گزارش خبرآنلاین، فلفل دلمه‌ای سرشار از ویتامین C و ویتامین A است که آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی هستند. همچنین دارای فیبر و آب بالایی است که آن را به یک سبزی آبرسان تبدیل می‌کند.

سطوح بالای آنتی‌اکسیدان‌ها در این ماده غذایی، علت خاصیت ضدالتهابی فلفل دلمه‌ای است.

source

einiat.ir

توسط einiat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *