این دورهها به مدت سه ماه و در دو سطح و سه روز هفته برگزار میشوند و هدف آنها ارتقای دانش زبان فارسی در میان شهروندان قطری و دیگر شهروندان کشورهای مختلف مقیم قطر است.
برگزاری این کلاسها در دو سطح ابتدایی و متوسط به داوطلبان جدید کمک کرده است تا با توجه به سطح زبان خود، مناسبترین کلاس را انتخاب کنند. این دورهها تحت نظر دو تن از اساتید برجسته زبان فارسی، حسینی و خانم صحرائیان، که هر دو از متخصصان و مدرسان با تجربه در این زمینه هستند، تدریس میشوند.
در این دورهها نه تنها شهروندان قطری بلکه داوطلبان مقیم از دیگر کشورها از جمله اردن، سوریه، فلسطین، لبنان، هند، موریتانی و مراکش نیز شرکت میکنند.
تنوع شرکتکنندگان در این دورهها نمایانگر تمایل و اشتیاق به یادگیری زبان فارسی در میان جامعه چندفرهنگی قطر است و همین موضوع نیز باعش شده است تا این دورهها فرصتی مناسب و البته عالی برای تبادل فرهنگی باشد.
به دلیل تقاضا برای برگزاری دورههای مختلف از سوی نهادها و مؤسسات گوناگون قطری، مرکز فرهنگی ایران تلاش میکند تا این کلاسها را در مؤسسات و دانشگاههای این کشور نیز برگزار کند. به ویژه، تشکیل کرسی زبان فارسی در دانشگاه حمد در دستور کار قرار گرفته است که گفتوگوهای تفصیلی با مسئولان این دانشگاه در این راستا انجام شده است.
علی بختیاری رایزن فرهنگی ایران در دوحه در نخستین جلسه دور جدید این کلاسها در سخنانی بر ضرورت برگزاری دورههای آموزشی زبان فارسی تأکید و عنوان کرد که زبان فارسی زبانی غنی و فرهنگی است که با آموختن آن، زبانآموزان نه تنها صرفا با یک زبان بلکه با زبان یک تاریخ و تمدن و تمدنی دیرینه آشنا میشوند.
وی یادآور شد: این مسئله از آن حیث اهمیت دارد که بسیاری از همین زبانآموزان تأکید دارند با انگیزه آشنایی با فرهنگ و آداب و رسوم ایرانی به حضور در این دورهها ترغیب شده اند.
در این دوره ها که با همکاری بنیاد سعدی برگزار می شود، از سری کتابهای «گام اول» و «مینا1» برای تدریس استفاده میشود که با استقبال زبانآموزان مواجه شده است.
انتهای پیام/
source