وی با بیان اینکه در جهاد تبین هنر در خدمت تبلیغ و دین مبین اسلام باید قرار بگیرد، افزود: سابقه تاسیس حوزه هنری به قبل انقلاب مربوط میشود و در همه ایام پرچم دار هنر انقلاب اسلامی بوده است.
حجت الاسلام قمی با اشاره براینکه تاکید بر ادبیات مشترک باید سایرین را برای حمایت از هنر متعهد انقلاب با هدف ترویج آموزههای دین مبین اسلام برخط نماید، گفت: ملاحظات زیست بوم در مراکز استانها باید به درستی دیده شود و زیرساختها برای هم افزایی بین تبلیغات اسلامی و حوزه هنری ایجاد شود.
وی با بیان اینکه کار فرهنگی هنری از ملزومات جامعه امروز است، خاطرنشان شد: تولید آثار فاخر و محصولات قابل اعتنا با بهره گیری از آموزه های دینی و قرآنی نیازمند تحقق هم افزایی بین این دو مجموعه زیر نظر نهاد رهبری است.
حجت الاسلام قمی بابیان اینکه هم افزایی میدانی واقعی با هدف پیوند توان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری یک ضرورت است، گفت: اگر از لایه اشتراکات ماموریتی و هویتی هم افزایی در آرایش میدانی و تقسیم کار میدانی و هم افزایی در میدان عملیات و اجرا جلوتر برویم، گفتمان ما تبیین حرف حساب انقلاب اسلامی است که باید روی آن کار شود. به طور مثال پهلوی را به درستی برای مردم معرفی کنیم.
وی با بیان اینکه اگر مشکلات و آسیب هایی که پهلوی به ملت ایران زده با زبان هنر در محافل دینی و هیات مذهبی تبیین شود قطعا فهم بهتری را برای مخاطبین رقم خواهد زد، افزود: برای رسیدن به یک ساختار قوی و مستحکم درونی بین این دوسازمان باید قوت و انرژی بیشتر بگذاریم.
حجت الاسلام قمی با بیان اینکه سطوح مشترک ذهنی بیشماری بین تبلیغات اسلامی و حوزه هنری وجود دارد که اگر به درستی مورد استفاده قرار گیرد به توفیقات مطلوبی خواهیم رسید، خاطرنشان شد: تبلیغات اسلامی باید در بزنگاه ها برای حمایت از حوزه هنری انقلاب اسلامی سینه سپر نماید و پشتیبان واقعی برای حمایت از هنر متعهد انقلاب باشند.
حجت الاسلام قمی در پایان ضمن گرامیداشت یاد و نام سیدحسن نصرالله دبیرکل سابق حزب الله لبنان بابیان اینکه چهل روز از ترور سیدالشهدای جبهه مقاومت میگذرد و در شرایط خاصی قرار داریم، افزود: باید اغنای رسانهای، سیاسی، فرهنگی و … جامعه باهدف دستیابی به یک هم افزایی مطلوب و میدانی بین تبلیغات اسلامی و حوزه هنری جهت تبیین اهمیت حمایت از جبهه مقاومت رصد و مورد توجه باشد.
انتهای پیام/
source