Wp Header Logo 1158.png

به گزارش شهرآرانیوز، حسن طلوع‌فرد، معروف به «عمو حسن» از شرکت‌کنندگان به شهرت رسیده مسابقه «گل‌یاپوچ» که فصل اول آن از فیلیمو پخش شد، درباره حضورش در این برنامه گفت: گل‌یاپوچ یک بازی سنتی قدیمی است به‌نحوی‌که در گذشته وقتی همه دور هم جمع می‌شدند تنها تفریح گل‌یاپوچ بود. من هم از بچگی این بازی را یاد گرفتم، البته در زمان سربازی هم گل‌یاپوچ بازی می‌کردم.

او درباره ماجرای حضورش در برنامه «گل‌یاپوچ» گفت: اینطور بود که به‌صورت اتفاقی فراخوان را دیدم و برای تست رفتم. من و عمورجب جزو اولین نفر‌ها بودیم که اعلام آمادگی کردیم.

طلوع فرد درباره ارتباطش با عمورجب توضیح داد: مسیر من و عمورجب دور بود، به‌طوری که تا قسمتی از مسیر را با هم می‌رفتیم و در طی آن صحبت می‌کردیم به همین ترتیب شناخت من از او نسبت به بقیه بیشتر بود و به نظرم بسیار انسان خوبی است.

وی درباره دلیل حذف گروهش در این رقابت هم گفت: من به عمو رجب قول داده بودم که گروه را تا فینال ببرم، ولی در انتها باختیم. بازی آخر واقعاً در روزی صورت گرفت که به تعبیری روز چپ و راست من بود. یعنی هرچه می‌زدم برعکس می‌شد. در گل‌یاپوچ «چپ و راست» یک اصطلاح است. یعنی اگر چند بار روی یک نفر برعکس بزنید دیگر مغز و دلت با یکدیگر هم‌خوانی ندارند در چنین مواقعی حتی وقتی درست هم تشخیص می‌دهی دوباره مخالف می‌زنی گویا با خودت نمی‌سازی!

عموحسن مسابقه «گل یا پوچ»: در گذشته گل یا پوچ تنها تفریح مردم بود

عمو حسن درباره تکنیک‌های گل‌گرفتن در بازی «گل‌یاپوچ» هم مطرح کرد: کسانی که گل‌گیر هستند ابتدا چهره، بعد ذهن‌خوانی و بعد حالت دست و بازی کردن برایشان مهم است. من البته به چهره اهمیت نمی‌دهم یعنی حتی اگر افراد چیزی روی چهره خود بکشند، باز هم به این موضوع اهمیت نمی‌دهم. درواقع بیشتر تاکیدم روی دست و ذهن‌خوانی است، چون باید بتوانیم ذهن افراد را بخوانیم. کسانی که از روی چهره بازی می‌کنند همیشه بین دست چپ و راست اشتباه می‌کنند و فقط شخص را درست تشخیص می‌دهند.

عموحسن عنوان کرد: در بازی رفت خیلی چیز‌ها را پخش نکردند، من را یک فرد آرام نشان دادند. در یکی از قسمت‌ها من کاملاً هیجان‌زده بودم، اما حذف شده بود و نمی‌دانم دلیل برخی حذفیات چه بود شاید می‌خواستند همچنان من را یک فرد آرام نشان دهند، درحالی‌که من یک انتظار دیگر داشتم. بعد از تمام‌شدن آن بازی اینقدر ذهنم درگیر بود که تا ساعت هفت صبح مافیا بازی می‌کردم که آنچه که اتفاق افتاده از یادم برود. البته بعد موقع پخش آن دوباره اعصابم بهم ریخت که چرا برخی قسمت‌ها سانسور شد!

وی ادامه داد: دیالوگ‌هایی که هنگام بازی داشتیم همه فی‌البداهه بود و نوشته از پیش تعیین شده نبود. من فیلم زیاد نگاه می‌کنم و دقتم روی فیلم بسیار زیاد است. روی جزییات کاراکتر‌ها ریز می‌شوم و این باعث تمرکزم شده است البته یک دوره کوتاه هم کلاس بازیگری می‌رفتم.

عموحسن مسابقه «گل یا پوچ»: در گذشته گل یا پوچ تنها تفریح مردم بود

طلوع فرد درباره واکنش‌های مردم به حضورش در «گل یا پوچ» هم اظهار کرد: بعد از پخش برنامه واکنش‌های خوبی از مردم گرفتم البته منم عامه‌پسند بازی می‌کردم. البته چند مورد بازخورد منفی هم بود. مثلاً یک بار یکی به من گفت چرا به ادیب‌زاده گفتی صداقت نداری! من البته در کری‌خوانی‌ها هم سعی می‌کردم نسبت به بزرگ‌تر‌ها کری‌خوانی نداشته باشم، اما این یک مورد از دستم در رفت.

وی عنوان کرد: بعد از پخش بازی، تهیه‌کننده برنامه از بازی من و چند نفر دیگر خوشش آمد و بازی در سریال «تاسیان» به ما پیشنهاد شد در آن سریال به ما نقش دادند. بعد از آن هم به چند فیلم کوتاه و تئاتر دعوت به همکاری شدیم.

 

source

einiat.ir

توسط einiat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *