مهمترین اولویت دولت پزشکیان چیست؟ رفع تحریم ها، رفع فیلترینگ، عدم اجرای قانون عفاف و حجاب یا…؟ این سوالیست که این روزها به کرات شنیده میشود، اما پاسخ چیست؟
به گزارش خبرآنلاین، حمیدرضا ترقی، فعال سیاسی اصولگرا، میگوید؛ «در حال حاضر، موضوعی مهمتر از مسائل اقتصادی نداریم. نزدیک به ۳ ماه آخر سال است و یکی نیست در کشور بگوید شعار سال رهبری درباره جهش تولید و کمک به مردم چه شد؟»
وی درباره قانون عفاف و حجاب نیز معتقد است، «هر کسی که تخلف و جرمش شرعی، قانونی و سیاسی باشد، طبیعتا جریمهاش هم سنگینتر است. کسی که از چراغ قرمز عبور کند، موجب خسارت شده و چند میلیارد از او میگیرند.»
مشروح گفتگوی حمیدرضا ترقی، فعال سیاسی اصولگرا را در ادامه میخوانید؛
آقای ترقی! این روزها، بحثهای زیادی درباره مذاکره با آمریکا، رفع فیلترینگ، مشکلات اقتصادی و … مطرح میشود، مهمترین اولویت کشور از نگاه شما چیست؟
مهمترین اولویت کشور همانطور که مردم بارها مطرح کردند و رهبری نیز بر آن تاکید دارند، مسائل اقتصادی و معیشتی مردم است. به جز این، هیچ اولویت دیگری نیست که بخواهد مورد بحث مسئولان باشد.
ما یک سری روند طبیعی قانونگذاری در کشور داریم که ربطی به اولویتها ندارند. قانون گذاری در کشور در طی مراحلی انجام شده، به شورای نگهبان رفته و پس از تایید آنان، توسط مجلس به دولت ابلاغ خواهد شد. بحث اولویت در آن مطرح نیست، به خصوص آنکه بحثی حدود ۲ یا ۳ سال مطرح بوده و حالا تبدیل به قانون شده است.
شعار جهش تولید چه شد؟
وقتی که میگوییم اولویت یعنی، شما یک لایحه یا طرح ۲ فوریتی به مجلس بیاورید، که نمایندگان خارج از وقت طبیعی خود بخواهند آن را بررسی کنند. آن موضوع را نسبت به مسائل دیگر اولویت بدهیم. در حال حاضر، موضوعی مهمتر از مسائل اقتصادی نداریم. نزدیک به ۳ ماه آخر سال است و یکی نیست در کشور بگوید شعار سال رهبری درباره جهش تولید و کمک به مردم چه شد؟
قرار بود امسال، تولید جهش پیدا کند و مردم مشارکت داده شوند. کدام برنامه و قانون را به مجلس دادند که تولید جهش پیدا کرده و مشکلات حل شود؟ اولویت دیگری وجود ندارد، اما هرکسی بر اساس ذائقه شخصی خود اولویت بندی میکند. یکی میگوید رفع فیلترینگ اولویت اصلی است و یکی هم موضوع دیگری را بیان میکند. نباید سیاسی با مسائل برخورد کنیم. همه کارشناسان معتقد هستند که اولویت کشور با مسائل اقتصادی بوده و اگر این موضوع حل شود، مردم دغدغه و نگرانی مسائل و حواشی دیگر را ندارید.
چرا داد کسی برای جریمه و سبقت گرفتن از چراغ قرمز در نیامد؟
با توجه به اینکه مشکلات اقتصادی خیلی مهم است، پرداختن به موضوعاتی، چون قانون عفاف و حجاب و مسائل دیگر؛ چقدر میتواند برای کشور ایجاد معضل کند؟
هر قانونی را وضع کنند، یک سری هزینه برای مردم و کشور دارد. طی ۲ سال بر روی آن بحث شده، هر کسی، هر پیشنهادی خواسته داده، جمع شده و تبدیل به قانون شده است. چطور نسبت به جریمه سبقت گرفتن یا رد شدن از چراغ قرمز هیچ کسی دادش در نیامده و اعتراض نکرد؟
هر اعتراضی که برگزار میشود برای مشکلات اقتصادی است
اما جریمه رد کردن چراغ قرمز با جریمههای قانون عفاف و حجاب برابر نیست.
فرقی نمیکند، هر کسی که تخلف و جرمش شرعی، قانونی و سیاسی باشد، طبیعتا جریمهاش هم سنگینتر است. کسی که از چراغ قرمز عبور کند، موجب خسارت شده و جریمه از او میگیرند. جریمه آن هم سنگین است، اما بستگی به جرم دارد. هرچه جرم سنگین تر، جریمه هم بیشتر است.
اما اینها بحث اقتصادی نیست، معلمان و بازنشستگان تجمع میکنند، اما برای فیلترینگ تجمع نمیشود و دیدید که مخالفت شود؟ هر اعتراضی که برگزار میشود برای بحث اقتصادی است، بحث تورم، کاهش ارزش پول ملی و قاچاق بنزین را پیگیری کنند. میگویند ۲۵ میلیون لیتر در روز قاچاق بنزین میشود، چرا جلوی آن را نمیگیرند؟ ۱۰ میلیارد پول ندهیم که از خارج بنزین وارد کنیم و همه پولها در جیب پولدارها برود.
source