Wp Header Logo 349.png

طیبه حسینی سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها در توضیح حذف یارانه نقدی اظهار کرد: از ابتدای استقرار دولت چهاردهم، پرداخت یارانه نقدی و معیشتی به خانوارهای مشمول در زمان‌های مقرر و با رعایت قوانین و مقررات انجام شده است.

سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه ها تاکید کرد: با توجه به تأکیدات رئیس جمهور پرداخت یارانه معیشتی برای خانوارهای مشمول در دهک‌ های یک تا ۹ ادامه خواهد داشت.

طیبه حسینی سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها در گفتگو با خبرنگار مهر، در توضیح حذف یارانه اظهار کرد: از ابتدای استقرار دولت چهاردهم، پرداخت یارانه نقدی و معیشتی به خانوارهای مشمول در زمان‌های مقرر و با رعایت قوانین و مقررات انجام شده است.

وی ادامه داد: در اجرای مصوبات مجلس شورای اسلامی، شناسایی خانوارهای پردرآمد همواره در دستور کار همه دولت‌ها قرار داشته است.

حسینی گفت: با توجه به تأکیدات رئیس جمهور در جهت گسترش حمایت‌های معیشتی از اقشار کم درآمد جامعه، پرداخت یارانه نقدی و معیشتی برای خانوارهای مشمول در دهک‌های یک تا ۹ همچنان برقرار بوده و ادامه خواهد داشت.

ماجرای کاهش مبلغ یارانه نقدی چیست؟

سرپرست سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها به شایعه کاهش مبلغ یارانه نقدی واکنش نشان داد.

به گزارش اقتصادآنلاین، حسن نوروزی، سرپرست سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها تکلیف مبلغ یارانه نقدی در سال ۱۴۰۴ را مشخص کرد.

سرپرست سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر اعلام کرد از سال آینده چنانچه سرپرست خانوار که مشمول یارانه نقدی است، بخواهد شیوه دریافت یارانه خود را از نقدی به کالابرگ تبدیل کند، می‌تواند داوطلبانه انجام دهد.

نوروزی با بیان اینکه اگر بخواهیم کالابرگی در اختیار مصرف‌کننده بگذاریم باید مبلغ یارانه نقدی را کمتر کنیم، تصریح کرد: البته سیاست دولت بر این است که یارانه را مانند سابق در قالب مبالغ ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان پرداخت کنیم، تا زمانی که مبالغ جدید کشف نشود نه سازمان هدفمندی و نه هیچ دستگاهی نمی‌توانند مدل دیگری را اجرا کند.

بدین ترتیب شایعه کاهش یا افزایش مبلغ یارانه نقدی در سال آینده تکذیب شد.

چگونه از دهک‌بندی یارانه نقدی خانوار استعلام بگیریم 

سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها به تازگی اعلام کرده که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قصد دارد یارانه نقدی را از دهک‌های هشتم تا دهم حذف کند. همچنین، سخنگوی این سازمان گزارش داده که برخی افراد به دلیل تغییرات در دهک‌بندی‌ها، یارانه دریافت نکرده‌اند.

به گزارش اقتصادآنلاین، سوال اینجاست که چگونه می‌توان از وضعیت دهک‌بندی درآمدی خانوار خود مطلع شد و در صورت لزوم اعتراض کرد؟

روش‌های استعلام دهک‌بندی یارانه:

۱. استعلام از طریق سامانه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

متقاضیان می‌توانند برای مشاهده آخرین وضعیت دهک‌بندی خود به سامانه حمایت به آدرس https://hemayat.mcls.gov.ir مراجعه کنند. این سامانه علاوه بر امکان بررسی دهک‌بندی، پیگیری وضعیت واریز یارانه معیشتی را نیز فراهم می‌کند.

۲. استعلام از طریق تماس با شماره تلفن گویا

برای استفاده از این روش، متقاضیان باید با شماره ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ تماس بگیرند. پس از وارد کردن کد ملی سرپرست خانوار و شماره تلفن خود، می‌توانند اطلاعات مربوط به دهک‌بندی خانوار را دریافت کنند.

۳. استعلام از طریق کد دستوری

در این روش، متقاضیان می‌توانند با شماره‌گیری کد دستوری #کد ملی۴۳۸۵۷۴* از وضعیت دهک‌بندی خود آگاه شوند.

نحوه اعتراض به دهک‌بندی یارانه:

افرادی که یارانه معیشتی آن‌ها به تازگی قطع یا حذف شده است یا از تغییرات دهک‌بندی ناراضی هستند، می‌توانند از طریق سایت my.gov.ir اعتراض خود را ثبت کنند. همچنین، برای استعلام یارانه معیشتی با کد ملی نیز باید به این سایت مراجعه کنند.

اما اگر پس از بررسی وضعیت دهک‌بندی خود متوجه شدید که در یکی از دهک‌های هشتم تا دهم قرار دارید و به این موضوع اعتراض دارید، باید به سایت hemaya.tmcls.gov.ir مراجعه کنید. در این سایت، با وارد کردن کد ملی و شماره تلفن سرپرست خانوار و سپس انتخاب گزینه «درخواست بررسی»، اعتراض خود را ثبت کنید.

این مراحل به شما کمک می‌کند تا وضعیت دهک‌بندی خود را بررسی کرده و در صورت لزوم نسبت به آن اعتراض کنید.

 

source

einiat.ir

توسط einiat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *