به گفته وی، این تفکر باید در تمام لایههای جامعه اسلامی نهادینه شود، بهگونهای که از دانشمند برجسته تا یک رفتگر ساده، خود را بخشی از این حرکت تمدنی بدانند.
حجت الاسلام عبادی زاده همچنین انقلاب اسلامی را نقطه عطفی در تاریخ معاصر جهان اسلام توصیف کرد و تاکید کرد: ما دارای ۲ عقبه تمدنی قبل از اسلام و پس از ظهور اسلام هستیم؛ انقلاب اسلامی ایران نیز با تکیه بر این پیشینه غنی، ظرفیت ایجاد تمدنی نوین و فراتر از تمدنهای پیشین را دارد.
وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص تمدن نوین اسلامی افزود: تاکید ایشان بر واژه «نوین» نشان میدهد که ما باید قابلیتها و افقهای جدیدی را برای جامعه اسلامی و بشری ایجاد کنیم، هدف این تمدن چیزی جز حرکت به سمت حکومت جهانی منجی عالم بشریت نیست.
امام جمعه بندرعباس به کتاب «ژان آندره نیک، متفکر فرانسوی» اشاره کرد و گفت: این اندیشمند در کتاب خود که به بررسی تاریخ تمدن اسلامی پرداخته، به صراحت اعلام کرده است که «غول تمدن اسلامی در حال بیدار شدن است».
وی وقوع انقلاب اسلامی در ایران را یکی از نشانههای این بیداری معرفی کرده و هشدار داده است که سیاستمداران غربی باید مراقب پیامدهای این بیداری باشند.
نماینده ولیفقیه در هرمزگان در ادامه به اهمیت ظرفیتهای دریایی کشور اشاره کرد و گفت: ایران حدود ۳۵ درصد از مرزهای جغرافیایی خود را به آبهای ساحلی اختصاص داده است، این یک ظرفیت بینظیر برای ساخت تمدن نوین اسلامی است؛ ما نمیتوانیم بدون بهرهبرداری از این ظرفیت عظیم(دریا)، تمدنسازی کنیم.
وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب نیز بارها بر لزوم بهرهبرداری از ظرفیتهای دریا در حوزههای اقتصادی و فرهنگی تاکید کردهاند، افزود: دریا در بخش سختافزار تمدنی، از جمله اقتصاد دریاپایه و در بخش نرمافزار، مانند فرهنگ مردم ساحلنشین، نقشی کلیدی ایفا میکند؛ ما باید فرهنگ ساحلنشینان را بهعنوان بخشی از هویت تمدنی خود به رسمیت بشناسیم و آن را توسعه دهیم.
وی افزود: پرچم تمدن نوین اسلامی در دست ملت ایران و انقلاب اسلامی است و این پرچمداری، مسئولیت بزرگی بر دوش همه ما قرار میدهد.
انتهای پیام/
https://taghribnews.com/vdcivwaqut1aqq2.cbct.html
source