Wp Header Logo 2672.png

بنیاد خیریه دکتر علی دولتشاهی از فعالین و خیرین و کارآفرینان مطرح کشور با هدف کمک به اقشار آسیب پذیر در استان لرستان به ثبت رسید و عملاً با تشکیل هیئت مدیره ای منسجم کار خود را بصورت نظاممند و هدفمند در استان لرستان آغاز نمود .

موسس این بنیاد خیریه  با اشاره به اهداف و ضرورت تاسیس این بنیاد گفت :  قبل از هر چیز لازم می‌دانم از همسر محترم خود تشکر کنم که همیشه همراه و پشتیبان من بوده‌اند. در این کار خیر نیز سهم بزرگی دارند و از صمیم قلب از ایشان سپاسگزارم.

دکتر علی دولتشاهی تصریح کرد : همچنین از مدیرعامل رئیس هیئت مدیره، معاونین و اعضای محترم هیئت مدیره‌ی بنیاد خیریه که با حضورشان تحولات خوبی ایجاد کرده‌اند، قدردانی می‌کنم امیدوارم با حمایت و درایت استاندار محترم،  مهندس شاهرخی و تیم همراهشان بتوانیم اقدامات بزرگ‌تری در مسیر کمک به نیازمندان انجام دهیم.

وی ادامه داد : دوستان عزیز، بیش از دو دهه است که در این شهر فعالیت می‌کنم. در این مدت، هرگز به دنبال مقام و منصب نبوده‌ام. هدف من فقط جلب رضای خدا و خدمت به مردم است. همان‌طور که بارها گفته‌ام، برای قهرمانی نیامده‌ام، بلکه آمده‌ام که قربانی شوم و در این مسیر، دست نیازمندان را بگیرم.

دولتشاهی تاکید کرد : ماه مبارک رمضان نزدیک است؛ ماه رحمت، ماه بخشش. باید تلاش کنیم در این ماه عزیز، خیراتی برای خودمان و درگذشتگان انجام دهیم و صدای نیازمندان را بشنویم. زندگی، تنها در داشتن رفاه شخصی خلاصه نمی‌شود. کسی که فقط به فکر خود باشد و به همسایه، دوست، فامیل و نیازمندان توجه نکند، از مسیر درست فاصله گرفته است. قهر کردن با نیازمندان، قهر کردن با خداوند و اهل‌بیت (ع) است.

ما باید شکرگزار نعمت‌های الهی باشیم و از آن‌ها در راه درست استفاده کنیم. اگر نعمت‌ها را درست به کار ببریم، خداوند آن‌ها را افزایش خواهد داد و اگر در مسیر نادرست مصرف کنیم، قطع خواهند شد.

موسس بنیاد خیریه دکتر علی دولتشاهی با بیان اینکه امروز کشور ما در یک جنگ اقتصادی ناجوانمردانه قرار دارد اظهار داشت :  همان‌طور که رزمندگان ما در دوران دفاع مقدس با دشمن جنگیدند و نگذاشتند یک وجب از خاک این کشور از دست برود، امروز نیز باید با اتحاد و همدلی در برابر فشارهای اقتصادی بایستیم. مقام معظم رهبری بارها تأکید کرده‌اند که دشمنان این ملت قابل اعتماد نیستند، و ما باید با تکیه بر توان داخلی و حمایت از یکدیگر، از این شرایط عبور کنیم.

دکتر دولتشاهی در پایان  تاکید کرد : سالهاست هدفی جز خدمت و کمک به حل شدن مشکلات و معضلات زادگاهم ندارم و تاکنون نیز خداروشکر توانستم در اشتغالزایی همشهریان اقدامات کم سابقه ای را ارائه نمایم .

در پایان این مراسم تعداد ۲۰۰۰ بسته معیشتی بمناسبت فرارسیدن عید نوروز و ماه مبارک رمضان به مناطق آسیب پذیر توزیع گردید .

بسته یارانه معیشتی ماه رمضان یک نوع کمک مالیه که به خانواده‌هایی داده می‌شه که نیازمند هستن، تا بتونن در این ماه مبارک زندگیشون رو راحت‌تر باشند.

در آستانه ماه مبارک رمضان، دولت تصمیم گرفته است تا با اختصاص ۳۰ هزار میلیارد تومان، بسته‌های کمک معیشتی را به خانواده‌های هدف ارائه کند. این بسته‌ها در دو مرحله و با هدف حمایت از اقشار آسیب‌پذیر جامعه توزیع خواهد شد.

اما سوال اینجاست که این بسته کمک معیشتی یارانه برای چه کسانی است و رقم دقیق آن چقدر خواهد بود؟

دولت اعلام کرده است که در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای حذف دهک‌های یارانه‌بگیر در دستور کار ندارد و این کمک‌ها برای تأمین کالاهای اساسی خانواده‌های نیازمند در نظر گرفته شده است. به گفته ابراهیم صیامی‌عراقی، دبیر کمیسیون اقتصادی دولت، این بسته معیشتی به خانوارهای دهک های درآمدی ۱ تا ۷ تعلق خواهد گرفت.

این بسته معیشتی در دو مرحله توزیع خواهد شد. مرحله نخست، پیش از آغاز ماه رمضان و مرحله دوم در میانه این ماه ارائه می‌شود. دبیرخانه کمیسیون اقتصادی دولت با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال پیگیری روند تخصیص و توزیع این بسته‌ها است.

بر اساس اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مبلغ بسته معیشتی به دو گروه از خانوارها اختصاص می‌یابد. خانوارهای تحت پوشش سه دهک اول یارانه، مبلغ ۵۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر دریافت خواهند کرد. همچنین، خانوارهای دهک‌های چهارم تا هفتم یارانه نیز مبلغ ۳۵۰ هزار تومان به ازای هر نفر دریافت می‌کنند. این مبالغ به‌صورت اعتبار الکترونیکی در اختیار سرپرستان خانوار قرار گرفته و فقط برای خرید اقلام مشخص‌شده در طرح کالابرگ، مانند کالاهای اساسی، قابل استفاده خواهد بود.

معاون قوه قضاییه: توزیع بسته‌ معیشتی و اشتغالزایی، راه بازاجتماعی‌شدن زندانیان است

معاون قوه قضاییه و رییس مرکز حل اختلاف کشور با بیان اینکه باید سفره احسان برای زندانیان و خانواده‌های آنها گسترده شود، گفت: توزیع بسته‌های معیشتی و تلاش برای اشتغالزایی و بازاجتماعی‌شدن زندانیان باید در جامعه ترویج شود.

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین هادی صادقی شامگاه چهارشنبه در دوازدهمین مرحله آزادی ۲۴ زندانی نیازمند جرایم غیرعمدمالی در گرگان اظهار کرد: گلستان جزو استان‌های پیش‌رو در زمینه صلح و سازش است و کسانی که برای صلح و سازش اقدام‌می‌کنند در مسیر قرب و رضایت الهی گام برمی‌دارند.

وی از اقدامات خیرخواهانه مسجد جامع گلشن گرگان با مدیریت آیت‌الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در گلستان قدردانی کرد و یادآور شد: این اقدامات خوب باید در همه مساجد ترویج شود.

معاون قوه قضاییه و رییس مرکز حل اختلاف کشور تاکید کرد: مسجد پایگاه الهی برای خدمات مورد رضایت خداوند است که در صدر آن عبادت خداوند، نشر معارف الهی، نشر اخلاقیات، نشر خدمت اجتماعی، دستگیری از دیگران قرار دارد.

رویکرد دستگاه قضا، مصالحه نرم در کنار برپایی عدالت است

وی با اشاره به اینکه دستگاه قضایی در حال گسترش مقوله احسان است، تصریح کرد: احسان انواع فراوانی دارد و اینکه مسجد جامع گلشن با مدیریت آیت‌الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان در مسیر احسان هدایت می‌شود و سفره احسان خود را گسترده‌تر می‌کند اقدامی ارزشمند و قابل الگوگیری به دیگر استان‌ها است.

صادقی از نماینده ولی فقیه در گلستان خواست اقدامات خیرخواهانه در مسجد جامع گلشن گرگان را ترویج کند تا این اقدامات در بین ائمه جمعه دیگر استان‌ها گسترش یابد.

وی خاطرنشان کرد: رهایی انسان از یوغ اسارت ارزش بی‌نظیری دارد و وقتی یک زندانی از حبس آزاد می‌شود علاوه‌بر او به خانواده وی نیز کمک کردیم و او را به هویت انسانی‌اش برگرداندیم.

معاون قوه قضاییه ابراز امیدواری کرد که کمک به زندانیان از سوی مساجد به یک فرهنگ تبدیل شود و این قبیل اقدامات در همه مساجد الگوسازی شود.

نماینده ولی فقیه در گلستان نیز در این دیدار اظهار کرد: در آستانه ماه مبارک رمضان و عید نوروز باید بیش از پیش به مساله احسان و دستگیری از نیازمندان توجه کرد. چه بسا روزه‌دارانی که به دلیل وضعیت ضعیف اقتصادی امکان تامین غذای خوب و مقوی را نداشته باشند که باید به فکر این قشر باشیم.

آیت‌الله سید کاظم نورمفیدی، آزادسازی زندانیان را اقدامی ارزشمند دانست و افزود: زندانیانی که آزادی را تجربه می‌کنند از نعمت بزرگی بهره‌مند می‌شوند که این اقدامات از برکات جمهوری اسلامی است.

وی تاکید کرد: قبل از انقلاب اسلامی مسائلی همچون آزادسازی زندانیان غیرعمد وجود نداشت. کسانی که از قید بند به ویژه چوبه دار نجات یافتند باید تا آخر عمر شکرگزار خداوند باشند.

نماینده ولی فقیه در گلستان خاطرنشان کرد: احسان به دیگران به ویژه تلاش برای رهایی زندانیان، ثواب بسیاری دارد که انسان نمی‌تواند برای آن حد و اندازه‌ای تعریف کند.

در این مراسم ۲۴ نفر از زندانیان مالی زندان گرگان به همت نماینده ولی فقیه در گلستان آزاد و به آغوش خانواده بازگشتند.

مبلغ کل بدهی این زندانیان نیازمند بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال بوده که با تلاش مددکاران و اعضای شورای حل اختلاف زندان، شاکیان از ۴۰ میلیارد ریال از حق خود گذشت کردند.

همچنین با کمک آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی نماینده ولی فقیه در گلستان و مرکز نیکوکاری مسجد جامع گلشن و خیرین گرگان ۲۰ میلیارد ریال برای آزادی این زندانیان اهدا شد.

source

einiat.ir

توسط einiat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *