وی تصریح کرد: از سوی دیگر یکی از مسائلی که دشمن در حربه اقتصادی به دنبال آن است توسعه بیکاری و افزایش شکاف طبقاتی بوده و زمانی که بیکاری در کشوری رخ میدهد کسب سرمایه کاهش مییابد و در نتیجه افزایش شکاف طبقاتی سبب نارضایتی عمومی و کاهش آستانه تحمل مردم میشود.
مدیر مرکز اسلامی آذربایجانغربی گفت: در این شرایط اگر بر روی افزایش تولید کار شود باعث ایجاد اشتغال میشود و همین خود سبب رفع نیازهای اولیه مردم در بحث معیشت و افزایش رضایتمندی خواهد شد.
وی ادامه داد: دولتمردان برای تحقق شعار سال باید باور داشته باشند که کشورمان در یک جنگ اقتصادی قرار دارد و این باور نیز از حالت شعار به حالت عمل رود و آنان بررسی کنند که کشورمان از کدام رخنههای موجود در جنگ اقتصادی آسیب میبیند تا همان رخنهها را شناسایی و رفع کنند.
مدیر مرکز اسلامی آذربایجان غربی در ادامه با اشاره به اینکه باید خرده سرمایههای مردم ولو اندک در مسیر تولید به کارگیری شود اظهار داشت: زمانی که این خرده سرمایهها در یک جا جمع میشوند حجم انبوهی میشود و میتواند این سرمایههای داخلی مانند طلا و ارز و زمین در قالب تعاونیها و کارگاههای کوچک تولیدی، در بحث افزایش تولید به کارگیری شده و نیاز کشور به سرمایهگذاری خارجی کاهش یابد.
وی ادامه داد: بیشک زمانی سرمایهگذار خارجی جذب میشود که قدرت مانور و توان داخلی داشته باشیم چون در غیر این صورت سرمایهگذار خارجی رغبتی به شراکت نداشته بلکه به دنبال مالکیت خواهد رفت و از سوی دیگر بدون احیای توان داخلی و تمرکز در سرمایه گذاری خارجی، امنیت اقتصاد کشورمان به خطر میافتد چراکه ممکن است هر لحظه سرمایه خود را خارج کرده و سبب ورشکستی اقتصادی آن واحد تولیدی شود.
حجتالاسلام والمسلمین آزادموسوی با تاکید بر اینکه باید به مسئله تولید با نگاه عبادت نگریست خاطرنشان کرد: یعنی باید این فرهنگ در جامعه توسط علمای شیعه و سنی نهادینه شود که همانگونه که نماز، جهاد در راه خدا و نیز امر به معروف و نهی از منکر، عبادت است ایجاد اشتغال و ثبات اقتصادی در جامعه عبادت محسوب میشود و پرهیز از نگرش و رفتارهای سرمایهدارانه نیز سبب برکت خداوندی و رونق کسب و کار خواهد شد.
انتهای پیام/
source