
این نویسنده یمنی در ادامه نوشت: یهودیانی که در جوامع اسلامی زندگی میکردند و از حقوق کامل مذهبی و مدنی برخوردار بودند، وجدانشان جریحهدار نشد و هیچ آسیبی ندیدند. خلافت اسلامی در تمام زمینهها از آنها یاری میجست تا جایی که برخی از آنها وزیر و برخی دیگر به مقام وزارت رسیدند. برخی از آنها به اسلام گرویدند، برخی از آنها بر دین و آیین یهودی خود باقی ماندند و برخی دیگر «از روی احتیاط» وارد اسلام شدند تا از طریق انحرافاتی که منتشر کردند، به بدنام کردن و تحریف اسلام بپردازند و همچنین اسلام و خلافت اسلامی را نابود کنند.
وی با اشاره به جنگهای صلیبی، افزود: “صلیبیون برای تصرف قدس و فلسطین به لشکرکشیهای مذهبی دست زدند، زیرا مسلمانان را (کافر) میدانستند و تورات و انجیل را در دست داشتند. هیچ صحبتی از وعده الهی به یهودیان یا مسیحیان نبود، اما آنها میخواستند بر سرزمینهای اسلام و مسلمانان تسلط داشته باشند. اگرچه یهودیان از حقوق کامل برخوردار بودند، اما آنها دستیار همه دشمنان ملتهای عرب و اسلامی بودند.”
جنگهای صلیبی یکی پس از دیگری آغاز میشوند، گاهی به رهبری پادشاهان و امپراتوران، گاهی به رهبری کشیشان و راهبان فرانسوی، آلمانی، انگلیسی (و امروزه به رهبری آمریکا) یا سایر کشورهای اروپایی با فرقهها و درگیریهای مختلف، اما آنها برای نابودی مسلمانان و بازپسگیری قدس از آنها متحد میشوند”.
“مسیحیان با انگیزههای مذهبی برای تصرف فلسطین و قدس حرکت کردند و به یهودیان وعدهای دادند (اعلامیه بالفور)، اما وعده خداوند، همانطور که تورات بیان میکند، به ابراهیم، پدر پیامبران، و به فرزندان پس از اوست. اعراب از نوادگان پسرش اسماعیل و همچنین اسحاق هستند و در میان آنها یهودیانی هستند که در شبه جزیره عربستان ساکن بودند، نه یهودیان اشکنازی که ریشه آنها به کشورهای اروپای شرقی برمیگردد. مردم فلسطین نوادگان ابراهیم هستند، بنابراین چگونه میتوان فهمید کسی که هیچ ارتباطی با فلسطین ندارد، میتواند ادعا کند که حق اخراج مردم آن و تصرف آن را دارد؟”
جنید درباره شروط یهود برای ارتباط با سایر ملتها نیز گفت: خاخامهای یهودی، شرایط صلحی را که باید با سایر ملتها برقرار شود، در کتاب “تثنیه” ، (پنجمین کتاب مقدس یهودیان)، ذکر میکنند که عبارتند از:
۱- انکار پرستش بتپرستان و گرویدن به پرستش خدای زنده،
۲- تسلیم شدن در برابر یهودیان،
۳- پرداخت جزیه.
وی همچنین با اشاره به قانون اسلام درباره شروط آشتی در مقایسه با یهود، تصریح کرد: یکی از سه شرط اسلام برای آشتی عبارت است از:
۱- گرایش به دین اسلام، پرداخت جزیه و باقی ماندن بر دین خود و یا جنگ؛ اما یهودیان تصریح میکنند که گرویدن به یهودیت، تسلیم شدن در برابر یهودیان و پرداخت جزیه، شرایطی است که با آنچه در خود تورات تصریح شده است، مغایرت دارد. شرایط مصالحه با ملل دوردست، این بود که مردان را با شمشیر بکشند و زنان و کودکان را برای بردگی و کنیزی نگه دارند و هر چیزی که در آن سرزمینها بود، غنیمت جنگی محسوب میشد؛ حتی در توضیحاتشان دروغ میگویند و حقایق را نقض میکنند.
جنید با مقایسه قوانین اسلام و یهود درباره ارتباط با دیگر ملل به فلسطین اشاره و تاکیدکرد: جهان گواهی میدهد که مردم فلسطین، مؤمنانی موحد هستند که به خدا، به تمام کتابهای مقدس تحریف نشده و به تمام پیامبران ایمان دارند و اما کسانی که ادعا میکنند قوم برگزیده خدا هستند، تفالههای زمین هستند که در تمام جنگهایشان مرتکب فجیعترین و کثیفترین جنایات میشوند: تجاوز به زندانیان، نابودی کودکان، زنان و سالمندان، و دست زدن به انواع رذالتها.
این نویسنده یمنی با انتقاد از برخی از سران عرب در عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، تصریح کرد که این اقدام منجر به قانونی شدن انواع فساد شد، چنانکه کلوپهای شبانه را افتتاح کردند، روابط نامشروع را مجاز دانستند، بتپرستی را وارد و احیا کردند و ربا، الکل و قمار را حلال دانستند. آیا آنها با برگزیدگان خدا که به وحدانیت خدا ایمان دارند، وارد رابطه شدند، یا با شیطان، حزب او و شرکتهای جهانی فاسد که آنها اداره میکنند، همکاری می کنند؟
وی در ادامه افزود: آنها به یهودیت یا مسیحیت بسنده نکردند، بلکه این دو دین را با هم ترکیب کردند و به سوی دعوت به دین ابراهیمی حرکت کردند. ابراهیم (ع) مسلمانی یکتاپرست بود و نه یهودی بود و نه مسیحی. تورات و انجیل نازل نشدند مگر پس از او. آنها بتپرستی را قانونی میکنند، فساد را گسترش میدهند، برای نابودی و آواره کردن مؤمنان تلاش میکنند و تفالههای جهان، یهودیان و دیگران را به سرزمین مقدس میآورند. مردم فلسطین را نابود و آواره میکنند و کنترل آن را به دست میگیرند.
جنید در ادامه به پروژه شهرکسازی صهیونیست پرداخت و گفت که پروژه جدید شهرکسازی استعماری هیچ ارتباطی با دین ندارد، بلکه یک پروژه جنایتکارانه برای نابودی ملتهای عربی و اسلامی و تضمین ادامه قیمومیت و کنترل بر ثروت و تجزیه امتی است که بهترین امت برای بشریت است. با این حال، خداوند این امت را با بدترین مخلوقات آزمایش کرده است. در حالی که خداوند متعال میفرماید: «وَ لَقَدْ کَتَبْنا فِی الزَّبُورِ مِنْ بَعْدِ الذِّکْرِ أَنَّ الْأَرْضَ یَرِثُها عِبادِیَ الصَّالِحُونَ» (انبیاء/۱۰۵) «و ما پس از ذکر (تورات) در زبور نوشتیم که زمین را بندگان شایسته من به ارث خواهند برد.» و برای رسیدن به این هدف، باید آزمون و خطا انجام شود همچنین خداوند متعال فرمود: «و تا خداوند آنچه را در سینههای شماست بیازماید و آنچه را در دلهای شماست پاک گرداند. و خداوند به آنچه در سینههاست آگاه است.» (آل عمران: ۱۵۴)
انتهای پیام/
مرجع : الحقیقة
source