Wp Header Logo 1973.png

آرمان امروز : رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، مصوبه «الحاق یک تبصره به ماده واحده اصلاح و تکمیل مصوبه سیاست­‌ها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی (پس از پایان متوسطه)» را برای اجرا ابلاغ کرد.
دکتر مسعود پزشکیان، «الحاق یک تبصره به ماده واحده اصلاح و تکمیل مصوبه سیاست‌ها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی (پس از پایان متوسطه)» را که در جلسه ۹۱۵ تاریخ ۱۹ فروردین ماه ۱۴۰۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است؛ برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شورای عالی آموزش و پرورش، شورای سنجش و پذیرش دانشجو، سازمان سنجش آموزش کشور و دانشگاه آزاد اسلامی، ابلاغ کرد.
در این ابلاغیه آمده است: ‌«ماده واحده- یک تبصره به ذیل بند (۲) ماده واحده اصلاح و تکمیل مصوبه سیاست‌ها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی (پس از پایان متوسطه) مصوب جلسه ۹۱۳ مورخ ۱۶/۱۱/۱۴۰۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی به شرح ذیل؛ الحاق و اضافه می‌گردد:
«تبصره –
الف- در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴؛ برای همه متقاضیان ورود به آموزش عالی؛ سابقه تحصیلی پایه یازدهم با تأثیر مثبت و پایه دوازدهم با تأثیر قطعی بر اساس نتایج آزمونهای نهایی دروس مصوب جلسه ۱۰۵۳ مورخ ۰۴/۱۲/۱۴۰۳ شورای عالی آموزش و پرورش و جلسه ۴۰ مورخ ۲۷/۱۲/۱۴۰۳ شورای سنجش و پذیرش دانشجو در نمره کل سابقه تحصیلی لحاظ میشود و سهم نمره کل سابقه تحصیلی برای همه متقاضیان ورود به آموزش عالی در رشته های پرمتقاضی؛ ۶۰ درصد است.
در آزمون سراسری سال ۱۴۰۵؛ دروس عمومی و تخصصی پایه یازدهم و دوازدهم بر اساس نتایج آزمونهای نهایی دروس مصوب جلسه ۱۰۵۳ مورخ ۰۴/۱۲/۱۴۰۳ شورای عالی آموزش و پرورش و جلسه ۴۰ مورخ ۲۷/۱۲/۱۴۰۳ شورای سنجش و پذیرش دانشجو، مبنای تشکیل سابقه تحصیلی برای همه متقاضیان ورود به آموزش عالی است و سهم نمره کل سابقه تحصیلی برای همه متقاضیان ورود به آموزش عالی در رشتههای پرمتقاضی؛ ۶۰ درصد با تأثیر قطعی است.
همچنین رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه ماده واحده «تأیید انتخاب رئیس جهاد دانشگاهی» را برای اجرا ابلاغ کرد.
مسعود پزشکیان این ماده واحده را که در جلسه ۹۱۵ و در تاریخ ۱۹ فروردین ماه شورا و بنا به پیشنهاد هیأت امنای جهاد دانشگاهی در ۲۱ اسفندماه سال گذشته، به تصویب رسیده است را برای اجرا ابلاغ کرد.
بر این اساس «ماده واحده – با استناد به ماده ۷ اساسنامه جهاد دانشگاهی (مصوب جلسه ۲۶۳ مورخ ۱۳۷۰/۰۸/۱۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی) و به موجب تأیید شورای عالی انقلاب فرهنگی، علی منتظری‌مقدم به‌عنوان رئیس جهاد دانشگاهی برای مدت سه سال انتخاب می‌شود».
مسلمی نائینی از ۱۰ آبان ماه ۱۴۰۱ ریاست جهاددانشگاهی را بر عهده داشت که در یکصدوهفتادمین جلسه هیأت امنای جهاددانشگاهی علی منتظری مقدم به‌عنوان نامزد گزینه ریاست این نهاد انتخاب شد و در تاریخ ۲۶ اسفند ۱۴۰۳، مسعود پزشکیان در حکمی وی را به‌عنوان «سرپرست جهاددانشگاهی» منصوب کرد.
اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی هم ۱۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ در جلسه ۹۱۵ به ریاست رئیس جمهور، با اکثریت آرا انتخاب منتظری را به‌عنوان رئیس سازمان جهاددانشگاهی تایید کردند.
منتظری مقدم، استاد تمام و عضو هیأت علمی جهاددانشگاهی، که پیش‌تر به‌عنوان رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی مشغول به فعالیت بود، از ابتدای تشکیل جهاددانشگاهی در این نهاد فعالیت داشته و حتی سه دوره ریاست جهاددانشگاهی را در سال‌های ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۵ برعهده داشت.

source

einiat.ir

توسط einiat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *