Wp Header Logo 2462.png

تصویب پرداخت ۱۸۵ همت از دیون دولت به سازمان تأمین اجتماعی 

معاون حقوقی، مجلس و امور بین‌الملل سازمان تأمین اجتماعی گفت: ۱۸۵ همت از مطالبات معوق این سازمان از دولت با پیگیری‌های مستمر همراه با حمایت‌های بی‌شائبه مجلس شورای اسلامی به‌ویژه کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۴، همکاری سازمان برنامه و بودجه و رصد شرکای اجتماعی این سازمان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ لحاظ شد 

به گزارش کانال شبکه خبری بازنشستگان، محمدابراهیم جواهری  افزود: این مبلغ بخشی از بدهی‌های انباشته دولت به سازمان تأمین اجتماعی محسوب می‌شود که از محل دارایی‌های مالی دولت تأمین خواهد شد. این تصمیم پس از ماه‌ها بررسی کارشناسی و به‌منظور ردّ بخشی از دیون این سازمان از دولت اتخاذ شده است. 

نحوه محاسبه همسان‌سازی و افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی 

به گزارش کانال شبکه خبری بازنشستگان براساس اطلاعیه سازمان تأمین اجتماعی در خصوص نحوهٔ محاسبهٔ احکام سال ۱۴۰۴ بازنشستگان «سایر سطوح» :

ابتدا «مبلغ همسان سازی» مندرج در حکم پارسال را، که در ردیفی جداگانه آمده است، با «پایه حقوق» جمع نموده و در یک عدد بعنوان «پایه حقوق نهایی سال ۱۴۰۳» در نظر گرفته شود.

«پایه حقوق نهایی سال ۱۴۰۳» ضربدر ۳۲٪ شده، و به آن اضافه گردد.

«حاصل ردیف ۲» را بعلاوهٔ مبلغ ثابت «۹/۳۰۰/۰۰۰ ریال» نموده، و حاصل بعنوان «پایه حقوق جدید سال ۱۴۰۴» در نظر گرفته شود.

 «پایه حقوق جدید سال ۱۴۰۴» تقسیم بر «حداقل دستمزد مصوب امسال» یعنی ۱۰۴/۴۰۰/۰۰۰ ریال گردد.

   «عدد ضریب سال بازنشستگی» (میزان حقوق مندرج در حکم بازنشستگی تقسیم بر حداقل دستمزد مصوب همان سال) منهای  «حاصل تقسیم ردیف ۴»    گردد، تا افت ضریب سال ۱۴۰۴ تا ۳ رقم اعشار به دست آید.

«افت ضریب سال ۱۴۰۴» را ضربدر «حداقل دستمزد مصوب امسال» یعنی ۱۰۴/۴۰۰/۰۰۰ می نماییم.

«حاصل ردیف ۶» را ضربدر «۳۰٪» (همسان سازی سال دوم) نموده، تا مبلغ نهایی همسان سازی سال ۱۴۰۴ به دست آید و در ریف دوم حکم بعد از پایه حقوق سال ۱۴۰۴ جداگانه درج شود.

ردیف سوم حکم مبلغ ۲۱/۰۶۰/۰۰۰ ریال «کمک هزینه عائله مندی» درج شود.

(۵۰ درصد افزایش) 

ردیف چهارم حکم به ازای هر فرزند مبلغ ۱۷/۱۹۰/۰۰۰ ریال «کمک هزینه اولاد» درج شود.

(۱۰۰ درصد افزایش)

ردیف پنجم حکم مبلغ ۶/۰۰۰/۰۰۰ ریال «کمک به تأمین معیشت» درج شود.

(۵۰ درصد افزایش)

ردیف ششم حکم مبلغ ۴/۰۵۰/۰۰۰ ریال «کمک به هزینه مسکن» درج شود.

(۵۰ درصد افزایش)

 ردیف هفتم حکم «حق سنوات» با تفاوت ناچیزی از پارسال (مثلاً ۵۰۰۰ تومان) درج گردد.

جمع مقادیر :

حقوق پایه سال ۱۴۰۴+ همسان سازی سال دوم+ کمک هزینه عائله مندی+

کمک هزینه اولاد+ 

کمک به تأمین معیشت+ کمک به هزینه مسکن+ حق سنوات  

رقم نهایی حکم سال ۱۴۰۴ بازنشستگان سایر سطوح خواهد بود.

برای بازنشستگان «حداقل بگیر» سازمان تأمین اجتماعی :

الف- ضریب ۳۲ درصد سایر سطوح به «۴۵ درصد» برای آنان افزایش می یابد. (ردیف ۲)

ب- همسان سازی سال دوم حذف می گردد.(ردیف های ۴ تا ۷)

ج- مبلغ ۷/۱۶۰/۰۰۰ ریال تحت عنوان «حفظ قدرت خرید» متناسب با سنوات بیمه پردازی تا ۳۰ سال به آنان اضافه می گردد. 

جزییات نحوه محاسبه متناسب سازی  و افزایش  حقوق  بازنشستگان کشوری اعلام شد 

صندوق بازنشستگی کشوری جزئیات نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری را با اعمال ۲۰ درصد از افزایش سنواتی و اجرای ۳۰ درصد از متناسب‌سازی، در سال ۱۴۰۴ براساس شیوه‌نامه ابلاغی از سوی سازمان‌های اداری و استخدامی و برنامه و بودجه را اعلام کرد.

به گزارش کانال شبکه خبری بازنشستگان سازمان بازنشستگی کشوری نحوه محاسبه و افزایش حقوق بازنشستگان این صندوق در سال ۱۴۰۴ را در حالی اعلام کرده است که بر اساس این اعلام، فرایند تعیین حقوق جدید در قالب چهار گام اجرایی صورت می‌گیرد که در آن افزایش حقوق سالانه و مراحل متناسب‌سازی حقوق با شاغلان در نظر گرفته شده است.

در گام نخست، حقوق بازنشستگان با اعمال افزایش ۲۰ درصد سالانه محاسبه می‌شود. 

در گام دوم، مبلغ افزایش متناسب‌سازی مندرج در حکم ۱۴۰۳ تقسیم بر ۴۰ درصد از افزایش مرحله اول متناسب‌سازی می‌شود تا به این ترتیب عدد کلی متناسب‌سازی معادل ۹۰ درصد حقوق شاغل همتراز به دست آید.

در گام سوم، عدد کلی متناسب‌سازی معادل ۹۰ درصد حقوق شاغل همتراز در ۳۰ درصد ناشی از اجرای مرحله دوم متناسب‌سازی ضرب شده و به این ترتیب رقم افزایش ۳۰ درصدی ناشی از اجرای مرحله دوم متناسب‌سازی محاسبه می‌شود. در نهایت، با در نظر گرفتن افزایش متناسب‌سازی نهایی پس از لحاظ کردن ضریب سال ۱۴۰۴ و سپس تجمیع آن با حقوق ناشی از ضریب افزایش سالیانه، حقوق نهایی بازنشسته در سال ۱۴۰۴ تعیین خواهد شد.

این اقدام در راستای اجرای عدالت حقوقی میان بازنشستگان و شاغلان و به‌منظور ارتقاء سطح معیشت بازنشستگان انجام شده و بر پایه سیاست‌های کلان سازمان برنامه‌ریزی شده است. اما باتوجه به اینکه احکام هر یک از بازنشستگان، بر اساس شرایط شغلی زمان اشتغال، سنوات شغلی، گروه، طبقه، رتبه، مرتبه‌ و شرایط خاصی مثل ایثارگری و برخورداری از سابقه مدیریت و … متفاوت است، ارقام حاصله برای هر یک از بازنشستگان، متفاوت است.

source

einiat.ir

توسط einiat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *