Wp Header Logo 715.png

فرارو- دسرها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوه‌ای به دلیل عطر و طعمی که میوه تازه دارد، بسیار خوش طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند. دسر توت فرنگی شکلاتی یکی از انواع دسرهای میوه‌ای است که از ترکیب توت فرنگی تازه با شیر، خامه، پنیر خامه‌ای و… تهیه می‌شود و دستور پخت بسیار آسانی دارد. این دسر به خاطر داشتن میوه توت فرنگی از ارزش تغذیه‌ای بالایی برخوردار است؛ زیرا توت فرنگی سرشار از آنتی اکسیدان است که خاصیت ضد سرطانی دارد؛ همچنین دارای ویتامین c، منیزیم، پتاسیم، فولات، منگنز و مقادیر قابل توجهی از ویتامین k است. اگر دوست دارید این دسر توت فرنگی خوشمزه و جذاب را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر توت فرنگی شکلاتی همراه ما باشید.

مواد لازم

کیک شکلاتی: 350 گرم

خامه صبحانه: 200 گرم

پنیر ماسکارپونه: 300 گرم

توت فرنگی: 600 گرم

شکر: نصف لیوان

شیر سرد: نصف فنجان

مواد لازم برای تهیه گاناش روی دسر

شکلات تخته‌ای: 120 گرم

خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

file

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا توت فرنگی‌ها را خرد کنید و همراه با شکر داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید. حرارت را کم کنید تا توت فرنگی کم کم آب بیندازد و شکر حل شود. هرازگاهی توت فرنگی را هم بزنید. بعد از اینکه شکر آب شد و توت فرنگی له شد و شروع به جوشیدن کرد، اجاق گاز را خاموش کنید. داخل یک کاسه مناسب خامه صبحانه را بریزید و یک قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید، سپس پنیر ماسکارپونه را همراه با شیر سرد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. در مرحله بعد مارمالاد توت فرنگی را که از قبل آماده کرده‌اید، به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. ظرف مناسب دسر را انتخاب کنید. کیک شکلاتی را به صورت مکعب‌های کوچک برش بزنید و کف ظرف کنار هم بچینید، سپس مایه خامه‌ای را روی کیک بریزید و پخش کنید. برای درست کردن گاناش هم کافی است شکلات تخته‌ای را روی بخار کتری درحال جوش قرار بدهید تا شکلات آب شود، سپس خامه را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر گاناش آماده را روی سطح دسر بریزید و با قاشق پخش کنید و روی دسر را با برش‌های توت فرنگی تزیین کنید. ظرف دسر را به مدت 3 تا 4 ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر جا بیفتد، سپس آماده سرو است، نوش جان.

 نکات مهم

ـ توت فرنگی ازجمله میوه‌های خوشمزه و پرخاصیت است که بیش از 6000 نوع از آن به رنگ‌های قرمز، سفید و زرد در طبیعت موجود است. توت فرنگی سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان است که در درمان بیماری التهابی موثر است؛ همچنین برای سلامت قلب و عروق، پیشگیری از سکته، کاهش فشار خون، حفظ سلامت مفاصل و استحکام استخوان‌ها، کمک به کاهش وزن، درمان زودتر زخم‌ها، درمان یبوست و… مفید است. مصرف توت فرنگی در سلامت پوست و حفظ زیبایی و طراوت آن نیز تاثیرات مفیدی دارد.

توت فرنگی در ایران به دو روش گلخانه‌ای و مزرعه‌ای تولید می‌شود. معمولا توت فرنگی‌های گلخانه‌ای درشت‌تر هستند و احتمال اینکه برای درشت شدن آنها از ترکیبات خاص شیمیایی استفاده شده باشد، زیاد است؛ بنابراین بهتر است از توت فرنگی‌های ریز مزرعه‌ای که طعم و مزه طبیعی هم دارند، استفاده کنید. هنگام خرید توت فرنگی توجه داشته باشید که توت فرنگی‌های سفت، قرمز تیره و براق را که کلاهک سبزشان کنده نشده باشد، انتخاب کنید. برای شستوی توت فرنگی به روشی کاملا سالم و بهداشتی بهتر است آنها را داخل یک کاسه گود بریزید و کاسه را پر از آب سرد کنید و صبر کنید سه دقیقه بماند؛ سپس توت فرنگی‌ها را آبکش کنید. این کار را حداقل دوبار تکرار کنید تا تمام شن ریزه‌های توت فرنگی از بین برود.  

ـ پنیر ماسکارپونه پنیر مخصوصی است که برای تهیه چیز کیک و دسرهای پنیری از آن استفاده می‌شود که نمک ندارد و بافت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است. از آنجا که پنیر ماسکارپونه در همه فروشگاه‌های مواد غذایی در دسترس نیست، می‌توانید به جای آن از پنیرهای خامه‌ای معمولی مانند پنیر ویلی استفاده کنید که کم نمک باشند، همچنین چربی کم‌تری داشته باشند.

ـ اگر ذائقه شما شیرینی‌پسند است، می‌توانید از شکلات تخته‌ای شیرین استفاده کنید و اگر به شیرینی علاقه‌ای ندارید، از آنجا که مواد اولیه دسر دارای شکر است، می‌توانید از شکلات تخته‌ای تلخ و کم شیرین استفاده کنید.

 

 

source

einiat.ir

توسط einiat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *