Wp Header Logo 1086.png

به گزارش کانال شبکه خبری بازنشستگان وام ودیعه مسکن شامل افراد زیر میگردد:

افراد متاهل

زنان سرپرست خانوار

مردان مجرد بالای ۴۵ سال

زنان مجرد بالای ۳۵سال

نداشتن مسکن به نام سرپرست و دیگر اعضا خانواده

مبلغ وام:

تهران : 275 میلیون تومان

مراکز استان ها: 210 میلیون تومان 

سایر شهرها : 140 میلیون تومان 

روستاها: 55 میلیون تومان 

وام ودیعه مسکن طبق مصوبه شورای پول و اعتبار، با نرخ سود ۲۳ درصد به متقاضیان پرداخت می‌شود. مهلت بازپرداخت پنج سال یا ۶۰ ماه تعیین شده است.

مدارک لازم جهت ثبت نام وام ودیعه: 

شناسنامه و کارت ملی سرپرست و اعضا، اجاره نامه دارای کدرهگیری معتبر و حداقل 6 ماه از تاریخ پایان قرارداد مانده باشد!

توجه: ثبت قرارداد اجاره نامه کد رهگیری در  دفاتر پیشخوان دولت و کافی نت نیز انجام می شود 

 مدارک لازم برای ثبت کدرهگیری (خانه و مغازه)

شناسنامه و کارت ملی موجر و مستاجر

کد ملی و شماره تماس دو شاهد (بنام باشد)

(از هر طرف یک شاهد/کد پیامک می شود)

 شماره کارت و شماره شبای بانکی مالک

اطلاعات ملک مورد اجاره(سند اگه تک برگ هست. بیارید سند رو.. وگرنه نمیخاد

اطلاعات سند تک برگ فقط مهم هست

 کدپستی، آدرس دقیق محل اجاره، شناسه قبض برق (مهم)

همه طرفین اعم از شاهدین و مالک و مستاجر ابتدا می بایست محل سکونت خود را در سامانه اسکان و املاک ثبت نمایند (اجباری)

سوالات متداول:

من قبلا وام ودیعه مستاجری گرفتم الان میتونم دوباره وام بگیرم؟

 نحوه دریافت مجدد #وام #ودیعه #مسکن

برای دریافت مجدد وام ودیعه مسکن باید به بانکی که قبلا وام را از آنجا دریافت کرده اید مراجعه کنید، به قسمت اعتبارات بانک رجوع و درخواست زدن دکمه تسویه را بفرمایید

پی نوشت : ثبت نام ودیعه مسکن بهزیستی و کمیته امداد. بنیاد شهید و..  حضوری در بانک می باشدکه باید نامه بگیرید از ارگانتان به بانک مراجعه کنید. مبلغ وام برای این گروه ۴۰۰ میلیون تومان است 

سورپرایز دولت برای مستاجران در ۱۴۰۴/ افزایش مبلغ وام ودیعه مسکن نهایی شد؟

معاون پایش طرح‌های مسکن وزارت راه گفت: «طبق توافق با بانک مرکزی، سهمیه باقی‌مانده تسهیلات مسکن از سال گذشته به ۱۲۰ همت جدید اضافه خواهد شد و مجموع تسهیلات مسکن بیش‌از ۲۰۰ میلیون تومان می‌شود.»

سورپرایز دولت برای مستاجران در ۱۴۰۴/ افزایش مبلغ وام ودیعه مسکن نهایی شد؟

معاون پایش طرح‌های مسکن وزارت راه گفت: «طبق توافق با بانک مرکزی، سهمیه باقی‌مانده تسهیلات مسکن از سال گذشته به ۱۲۰ همت جدید اضافه خواهد شد و مجموع تسهیلات مسکن بیش‌از ۲۰۰ میلیون تومان می‌شود.»

احسان مسعودی، معاون مدیرکل دفتر طرح‌ریزی طرح‌های مسکن وزارت راه و شهرسازی، با اشاره به تغییرات گزینه‌ای در سامانه طرح‌های مسکن حمایتی اظهار کرد: از بانک مرکزی با نامه‌ای درخواست کرده‌ایم که دستورالعمل اصلاحی اعطای وام ودیعه مسکن را به ما ابلاغ کند تا مبنای ساختار سامانه جدید قرار گیرد.

وی افزود: این فرایند از امروز (شنبه، ۱۳ اردیبهشت) آغاز شده و از روز شنبه هفته آینده متقاضیان می‌توانند مانند روال گذشته برای ثبت‌نام وام ودیعه مسکن اقدام کنند.

مسعودی تاکید کرد: طبق توافقات جدید با بانک مرکزی، سهمیه باقی‌مانده تسهیلات مسکن از سال گذشته که ۸۰ همت باقی‌مانده بود، به ۱۲۰ همت جدید اضافه خواهد شد. بنابراین، مجموع سهمیه تسهیلات مسکن به بیش‌از ۲۰۰ میلیون تومان می‌رسد.

طبق تصمیمات اتخاذ شده در بیستمین جلسه شورای عالی مسکن به ریاست رئیس‌جمهور و وزیر راه و شهرسازی و پیرو تصویب در هیئت عالی بانک مرکزی، رقم وام ودیعه مسکن افزایش یافت. نخست، برای دهک‌های ۱ تا ۳ که تحت پوشش نهاد‌های حمایتی مانند کمیته بهزیستی و رزمندگان هستند، مبلغ ودیعه مسکن به صورت قرض‌الحسنه و به میزان ۴۰۰ میلیون تومان پرداخت شود.

همچنین سقف تسهیلات فردی و کلی افزایش یافت. سقف تسهیلات کلی سال گذشته (۱۴۰۳) ۸۰ همت بود که با توجه به این مصوبه به ۲۰۰ همت افزایش یافت. سقف تسهیلات فردی در تهران ۲۷۵ میلیون تومان، در مراکز استان‌ها ۲۱۰ میلیون تومان، در سایر شهر‌ها ۱۴۰ میلیون تومان و در مناطق روستایی ۵۵ میلیون تومان است.

شرط دریافت ۲۰ روزه وام مستاجران | چگونه در سریع‌ترین زمان ممکن وام بگیرید؟

دبیر کانون بانک‌ها می‌گوید بانک‌های خصوصی برای پرداخت وام ودیعه مسکن مشکلی ندارند و در صورت احراز شرایط، وام ظرف ۲۰ روز پرداخت می‌شود

دبیر کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی گفت:‌ بانک‌ها مشکلی در پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن ندارند و به هر متقاضی که شرایط تعیین شده را احراز کرده باشد، ۲۰ روزه وام پرداخت می‌شود اما مشکل اصلی این است که افراد که در صف وام قرار می‌گیرند واجد شرایط نیستند.

به گزارش ایلنا، محمدرضا جمشیدی، دبیر کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی درباره علت طولانی بودن اخذ وام مستاجران از بانک‌های خصوصی اظهار اشت: بانک‌ها مشکلی در پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن ندارند و به هر متقاضی که شرایط تعیین شده را احراز کرده باشد، ۲۰ روزه وام پرداخت می‌شود اما مشکل اصلی این است که افراد که در صف وام قرار می‌گیرند واجد شرایط نیستند و هرچند که مدت زمان و هزینه‌هایی را متحمل می‌شوند اما در نهایت شرایط دریافت وام را ندارند.

وی ادامه داد: متقاضیان وام اجاره باید درخواست خود را به وزارت راه و شهرسازی ارایه دهند و این وزارتخانه هم احراز شرایط و نیاز سنجی را انجام می‌دهد و پاسخ استعلامات به بانک‌های عامل ارسال می‌کند. برای بانک‌های خصوصی هم برای پرداخت وام مستاجران سهمیه‌ای تعریف شده و باید این سهمیه را به متقاضیان بپردازند. اما موضوع اصلی این است که اغلب متقاضیان این مسیر احراز شرایط را طی نمی‌‌کنند. برای مثال معرفی نامه برای دریافت وام مستاجران الزامی است اما عده ای از متقاضیان این مراحل را طی نکرده‌اند بنابراین مدارک آنها کامل نیست و مشمول دریافت وام نمی‌شوند.

دبیر کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی گفت: شرایط متقاضیان را باید وزارت راه وشهرسازی احراز کند و اطلاعات مورد نیاز را در اختیار بانک‌ها قرار دهد.

وی افزود: بعضا مجردها برای دریافت وام مراجعه می‌کنند اما طبق شرایط وزارت راه‌و شهرسازی این وام به زنان مجرد بالای ۳۵ سال و مردان مجرد بالای ۴۵ سال تعلق می‌گیرد و کمتر از این سن امکان دریافت وام مستاجران را ندارند. در حالی همین افراد مدتی در صف مانده‌اند اما از آنجایی که شرایط تعیین شده را ندارند وام به آنها تعلق نمی‌گیرد.

جمشیدی تاکید کرد: بنابراین یکی از دلایلی که صف ایجاد و زمان دریافت وام طولانی می‌شود این است که اساسا افراد شرایط تعیین شده را ندارند اما در صف می مانند و در نهایت هم وام به آنها تعلق نمی‌گیرد.بنابراین مدت زمانی برای معرفی افراد حایز شرایط صرف می‌شود.

وی با اشاره به عامل دیگر بحث اعتبارسنجی بانکی است، اظهار داشت: در بانک‌ها براساس قانون عملیات بانکی بدون ربا افراد برای دریافت وام باید اعتبار سنجی شوند. موضوع مهم در بانک‌ها جلوگیری از رسوب وام‌های بانکی است و از طریق اعتبار سنجی‌ها می‌توان نسبت به قدرت پرداخت اقساط متقاضیان وام مستاجران اطمینان پیدا کرد. از این‌رو اعتبارسنجی ابزاری برای حصول اطمینان برای بانک‌ها در پرداخت تسهیلات است و طبیعتا باید سخنگیرانه باشد.

دبیر کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی گفت: موضوع این است که افراد متقاضی وام اجاره، قرارداد یک ساله برای مسکن خود دارند بنابراین آدرس مشخصی از این افراد وجود ندارد و این خود ریسک است. باید توجه داشت این وام‌هایی که به افراد داده می‌شود، همان سپرده‌های مردمی هستند که از این محل تسهیلات داده می‌شود و این انتظار را دارند که در هر زمان می‌خواهند سپرده خود را با اخذ سود دریافت کنند. بنابریان اهمیت اعتبارسنجی اینجا مشخص می‌شود که می‌تواند قدرت پرداخت وام را دارند یا خیر.

جمشیدی ادامه داد: موضوع دیگر این است که ممکن است درآمد متقاضی وام مستاجران با رقم وام و اقساط آن همخوانی نداشته باشد بنابراین درخواست وی هم در اعتبار سنجی مورد پذیرش نخواهد بود. به همین دلیل بانک‌ها از متقاضیان درخواست معرفی ضامن را دارند اما مشکل بعدی این است که ضامن این افراد هم شرایط مورد نظر را ندارند و ضامن هم محل کار مشخص و حقوق ثابت ندارد بنابراین پذیرفتن این ضامن هم برای بانک‌ها ریسک دارد.

وی با بیان اینکه معرفی یک نفر ضامن برای دریافت این وام کفایت می‌کند، گفت: یک نفر ضامن کافی است اما همین ضامن باید شرایط مد نظر را داشته باشد. برای مثال کارگر ساختمانی متقاضی این وام بوده اما محل کار مشخص و ثابت نداشته و حقوق دریافتی آن هم کفاف پوشش اقساط وام را نمی‌دهد. همین فرد ضامنی را معرفی می‌کند که در قهوه‌خانه با وی آشنا شده و آن هم محل کار مشخص و درآمد ثابت ندارند بنابراین امکان پذیرش آن ضامن هم وجود ندارد. اساسا این افراد علی رغم اینکه در صف مانده‌اند نمی‌توانند مدارک معتبر ارایه دهند که شغل مشخصی دارند و طبیعی است که بانک نمی‌تواند این ضامن را پذیرد.

دبیر کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی ادامه داد: بنابراین بانک‌ها در پرداخت وام اجاره با چنین مشکلاتی مواجه هستند و به دلیل این مشکلات روند پرداخت وام طولانی می‌شود وگرنه تمام متقاضیان واجد شرایط در نهایت در ۲۰ روز می‌توانند این وام را دریافت کنند.

 

source

einiat.ir

توسط einiat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *