آرمان امروز : آخرین اقدامات و پیشرفتهای حاصلشده در راستای تامین مالی پروژه عظیم ۱۵ هزار مگاواتی برق خورشیدی در جلسهای با حضور رئیس جمهور، بررسی شد.
جلسه بررسی و پیگیری روند تأمین مالی پروژههای توسعه برق خورشیدی کشور پیش از ظهر دیروز (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت) با حضور رئیسجمهور برگزار شد.
در این نشست، رئیس کل بانک مرکزی، رئیس سازمان برنامه و بودجه و نمایندگان شرکتهای سرمایهگذار، گزارشی از آخرین اقدامات و پیشرفتهای حاصلشده در راستای تأمین مالی پروژه عظیم ۱۵ هزار مگاواتی برق خورشیدی به رئیسجمهور ارائه کردند.
پزشکیان با قدردانی از تلاشها و پیگیریهای مستمر مسئولان ذیربط، روند فعلی تأمین منابع مالی این طرح ملی را مطلوب ارزیابی کرد و خواستار تسریع در جذب سرمایه و آغاز عملیات اجرایی احداث نیروگاههای خورشیدی شد.
رئیسجمهور با تأکید بر نقش حیاتی این پروژه در کاهش ناترازی انرژی کشور، حل این معضل را اولویتی اساسی و حیاتی برای تمامی ابعاد حیات اجتماعی و اقتصادی کشور، از تولید و صنعت تا سرمایهگذاری و معیشت روزمره مردم، توصیف کرد.
پزشکیان همچنین استمرار اهتمام مسئولان اجرایی و اقتصادی کشور در تحقق این هدف راهبردی را ضروری دانست و بر لزوم همافزایی هرچه بیشتر میان دستگاههای مرتبط تأکید کرد.
همچنین رئیس جمهوری در نشستی با وزیر و شورای معاونین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پس از شنیدن گزارشهای ارائه شده، با بیان اینکه باور عمیق دارم که اگر راهکارهای کارشناسی و صحیح به کار بگیریم، قادر به حل همه مشکلات هستیم، اظهار داشت: همانطور که گفته شد این وزارتخانه در سطح وسیعی با قشرهای مختلف مردم در ارتباط است و ارائه خدمت میکند، لذا پیگیری طرح محلهمحوری برای حل مشکلات بسیار میتواند در تسهیل امور مربوط به شما موثر باشد.
ریاست جمهوری، مسعود پزشکیان با تاکید بر اهمیت طراحی صحیح ساختار طرح محله محوری، برای دستهبندی جامعه هدف و ایجاد ارتباط بین آنها با کانونهای مجری طرح تصریح کرد: اگر ساختار این طرح، دستهبندی جامعه هدف و ارتباط با آنها را به شکل صحیح تعریف کنیم، کارهای بسیاری را میشود با تکیه بر آن پیش برد، از جمله اینکه میشود در قالب این طرح، برای مدیریت مصرف و کاهش ناترازیها با مشارکت موثر مردمی اقدام کرد.
رئیس جمهور با بیان اینکه چطور وقتی کسانی هستند که شبها گرسنه میخوابند، ما میتوانیم آرامش داشته باشیم، گفت: وقتی در قالب طرح محله محوری، یک ساختار پویا و زنده ارتباط با مردم داشته باشیم، بسیاری از مشکلات مردم را میتوان با مشارکت خود مردم و ارائه هدفمند خدمات اجتماعی رفع کرد. خدمات دستگاههای خدماتی مثل سازمان بهزیستی، کمیته امداد و نهادهای مشابه نیز در این قالب به شکلی بسیار موثرتر ارائه خواهند شد، در حالی که اکنون حجم انبوهی از خدمات اجتماعی ارائه میشود، اما نه معلوم است که دقیقا این خدمات به چه کسانی ارائه میشود و نه ارائه آنها باعث ایجاد رضایت اجتماعی میشود!
پزشکیان با اشاره به اینکه اجرای طرح محله محوری از موازیکاری و ایجاد ساختارهای موازی هم جلوگیری میکند، خاطرنشان کرد: امروز سازمانهای متعددی داریم که خدمات اجتماعی ارائه میدهند، اما همچنان مددجویان نیز از خدمات ارائه شده ناراضی هستند و خدمات شایستهای دریافت نمیکنند. وقتی ارائه خدمات اجتماعی در قالب طرح محله محوری سامان یابد، هر بخش از جامعه هدف، متولی مشخصی پیدا میکند که هم میداند چه خدماتی باید ارائه کند و هم میتوان روند خدمترسانی را به صورت دقیقتر پایش و گزارش کرد. این کار همچنین از گسترش ساختار و افزایش تعداد نیروی انسانی سازمانهای خدماترسانی دولتی که نیز هزینه آنها در نهایت به مردم تحمیل میشود، ممانعت میکند.
source