وی افزود: همه اعمال انسان ممکن است از بین برود، مگر آن عمل خالصی که برای خدا باشد ،همین اخلاص است که موجب برتری و رفعت درجات مؤمنین میشود.
کاظمی این معنویت و اخلاص را عامل اصلی شکلگیری شخصیتی محکم، سختکوش و پرکار در شهید رئیسی دانست. این خصوصیات باعث شده بود که شهید رئیسی حتی در اوج مسئولیتهای سنگین، جلسات خود را تا نیمهشب ادامه دهد.
رئیس تبلیغات اسلامی قشم، شهید رئیسی را نماد یک کارگزار تراز اسلامی دانست و گفت: شهید رئیسی در قامت و عنوان رئیسجمهور، شبانهروز دغدغه مردم را داشت و این روحیه، او را به الگویی ماندگار برای خدمتگزاران تبدیل کرده است.
آیت الله سیدابراهیم رئیسی خادمالرضا(ع) و هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران عصر یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعهسی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شد و به همراه تمامی همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا(ع) به مقام رفیع شهادت نایل شد.
پیکر خادم الرضا(ع) و سید محرومان شهید آیت الله سید ابراهیم رییسی با مشایعت تاریخی ملت ایران در خطه خورشید و در مشهدالرضا، شهر شهادت، در رواق «دارالسلام» حرم علی بن موسی الرضا(ع) و در آغوش سلطان مهربانیها و ضامن آهو به خاک سپرده شد و آرام گرفت.
حجت الاسلام آل هاشم، نماینده ولیفقیه و امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سردار سیدمهدی موسوی فرمانده یگان حفاظت رئیسجمهور و تعدادی از محافظین و خدمه بالگرد از سرنشینان بالگرد حامل رئیسجمهور بودند.
انتهای پیام/
source