Wp Header Logo 687.png
به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، یکی از کارکنان کشتی “مادلین” با بیان این که 12 فعال حقوق بشر از 12 کشور مختلف در این کشتی حضور دارند، تصریح کرد: بعد از نزدیک شدن پهپادها که موجب نگرانی عمیق فعالان در کشتی شد و پیش از آن که مشخص شود، هدف این پهپادها جاسوسی و جمع اطلاعات است، عملیات دریانوردی به آرامی انجام می‌شود.

در همین رابطه ریما حسن، نماینده پارلمان فرانسه از پارلمان اروپا خواست که از کشتی مادلین در رسیدن به غزه حمایت کرده و امنیت آن را تضمین کند.

وی در سخنانی از روی کشتی با تاکید بر این که هر تلاش برای هدف قرار دادن کشتی و حمله به آن به مثابه نقض فاحش قوانین بین‌المللی است، گفت: انتظار می‌رود که سرنشینان کشتی روز دوشنبه آینده به 100 مایلی غزه برسند. 

یاسمین اجَر، فعال حقوقی و عضو کمیته ناوگان آزادی، که وی نیز از فعالان حاضر در این کشتی است، اظهار داشت که آنها تلاش می‌کنند، کمک‌های انسانی را به غیرنظامیانی که بیش از سه ماه است از گرسنگی رنج می‌برند، برسانند.

اجَر افزود: آنها تلاش می کنند که گذرگاه‌های انسانی را بازگشایی کنند و هر گونه برخورد همراه با خشونت با آنها به منزله جنایت جنگی است.

وی تاکیدکرد که پیام این کشتی به همه جهان این است که باید در کنار ساکنان نوار غزه بایستند.

این فعال حقوقی با اشاره به حملات مستمر به نوار غزه، گفت که جهان 20 ماه است که در برابر نسل‌کشی در نوار غزه سکوت کرده است.

گفتنی است، کشتی مادلین روز یکشنبه(11 خردادماه) حرکت خود را از جزیره صقلیه در جنوب ایتالیا با هدف رساندن کمک‌های انسان دوستانه به غزه آغاز کرد.

مرکز رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه(14 خردادماه) اعلام کرد که تل‌آویو تصمیم گرفته مانع از نزدیک شدن یا پهلو گرفتن کشتی مادلین در سواحل غزه شود.

انتهای پیام/

source

einiat.ir

توسط einiat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *