وی افزود: شکایت قرآن و پیغمبر اکرم (ص) از مهجوریت قرآن، شامل حال همه امت تا روز قیامت میشود و مختص به زمان و افراد خاصی نیست.
آیت الله محمدی لائینی یادآور شد: هر مقدار که برای قرآن کار کنیم، کار ما در تراز قرآن نخواهد بود و بسیار کمتر و ضعیفتر از آن چیزی است که باید باشد؛ اما با این حال، باید هر آنچه در توان داریم انجام دهیم.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: هر مسجدی باید یک دارالقرآن یا دارالتعلیم قرآنی داشته باشد و حداقل پنج تا ۱۰ نفر را آموزش قرآن دهد.
نماینده ولی فقیه در مازندران همچنین از نهادهای مربوطه مانند حوزه علمیه، سازمان تبلیغات اسلامی، اوقاف و امور خیریه (بهخصوص اوقاف که مسئولیت دارد) و وزارت ارشاد خواست تا دستبهدست هم داده و برای توسعه فرهنگ قرآنی چارهاندیشی کنند.
وی با یادآوری سیره امام خمینی (ره) و بسیاری از بزرگان که هر روز یک جزء یا حداقل یک حزب قرآن میخواندند، خواستار فرهنگسازی این رویه شد و گفت: هر چهار ماه یک قرآن ختم کنیم، این باید به یک فرهنگ تبدیل شود.
آیتالله محمدی لائینی بر لزوم جدی گرفتن آموزش قرآن در حوزههای علمیه و سپس در میان آحاد جامعه تأکید کرد و از آموزش و پرورش خواست تا مسئله آموزش قرآن را جدی بگیرد.
عضو مجلس خبرگان رهبری، متاسفانه از عدم اهتمام کافی به آموزش قرآن در این نهاد ابراز نگرانی کرد و گفت: متاسفانه خیلی بها داده نمیشود و امتحان قرآن شاید آنطور که شنیدیم خیلی جدی گرفته نمیشود.
نماینده ولی فقیه در مازندران از تمامی مسئولان خواست تا برای توسعه این فرهنگ تلاش کنند و این کار را “بهترین یادگاری” دانست که از خود بر جای خواهند گذاشت.
انتهای پیام/
source