وی با تأکید بر اینکه بدنه اجرایی حج و زیارت استان از نیروهای توانمندی تشکیل شده که اغلب وابستگی سازمانی رسمی ندارند، افزود: این مجموعه با تکیه بر تجارب و مهارتهای حرفهای خود، علیرغم محدودیت منابع انسانی رسمی، موفق به تحقق دستاوردهای قابل توجهی در حوزه اعزام زائران شده است.
مدیرکل حج و زیارت لرستان با اشاره به آغاز دوباره اعزامهای عمره در مهرماه گذشته خاطرنشان کرد: در کمتر از هفت ماه، حدود پنج هزار زائر لرستانی در قالب ۵۰ کاروان راهی سرزمین وحی شدند و این روند موجب فعالسازی دفاتر زیارتی و بازگشت کارگزاران حج به عرصه فعالیت شد.
به گفته مصطفایی در جریان این اعزامها، چهار مجموعه هتل در شهرهای مکه و مدینه در اختیار کارگزاران لرستانی قرار گرفت که یکی از آنها موفق به کسب درجه عالی شد؛ موضوعی که نشانگر شایستگی و توانمندی بالای این گروههاست.
مدیرکل حج و زیارت استان لرستان ادامه داد: پس از پایان عملیات عمره، اعزام زائران حج تمتع نیز آغاز و امسال حدود یک هزار زائر در قالب هفت کاروان شامل چهار کاروان مدینه قبل و سه کاروان مدینه بعد از استان لرستان به حج اعزام شدند.
وی افزود: پرواز مستقیم زائران از فرودگاه خرمآباد که با چالشها و محدودیتهای فنی همراه بود، با پیگیریهای مستمر استاندار، نماینده ولیفقیه در استان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی محقق شد، در ابتدا اعلام شده بود تنها هواپیماهای سبک قادر به فرود در این فرودگاه هستند، اما با تلاشهای استانی این مانع برطرف شد.
مصطفایی در ادامه با اشاره به بازگشت زائران، اظهار داشت: به دلیل شرایط خاص منطقه، عملیات بازگشت حجاج بهصورت زمینی انجام و زائران ضمن بازگشت به کشور، توفیق زیارت عتبات عالیات را نیز یافتند و این تجربه میتواند بهعنوان الگویی ترکیبی برای اعزامهای آینده در نظر گرفته شود.
وی در پایان از زحمات تمام فعالان و دستاندرکاران حج در استان لرستان قدردانی کرد و خواستار تداوم همافزایی برای ارتقاء کیفیت خدمات زیارتی شد.
انتهای پیام/
source