Wp Header Logo 2424.png

آرمان امروز  : جبهه اصلاحات ایران در نامه اى به رئیس جمهور ضمن در نظر گرفتن سه وضعیت محتمل در انتظار ایران طى روزها و ماه‌های آینده، بسته پیشنهادی راهبردی خود براى عبور از بحران و نجات ایران را ارائه کرد.
در بسته پیشنهادی جبهه اصلاحات آمده است:
به نام خدا
جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
با سلام و احترام
پیش از هر چیز به روان پاک شهیدان نظامی و غیر نظامی در تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به ایران عزیز درود می‌فرستیم و از تلاش دولت شما در تأمین و توزیع کالاهای اساسی متناسب با جابجایی مردم در ایام این تجاوز تشکر می‌کنیم. این تلاش دولت در کنار متانت و آرامش تحسین برانگیز جامعه، موجب گشت در این روزهای پرحادثه هیچ کمبود قابل توجه اى در سطح مایحتاج اولیه مردم احساس نشود.
حضرتعالی بهتر از هرکس به بحران‌های مختلف و به ویژه تهدیدهای عظیمی که در حال حاضر کیان کشور را هدف گرفته است واقفید و نیازی به ذکر آنها نمی‌بینیم. تجربه جنگ دوازده روزه به رغم مقاومت قهرمانانه نیروهای مسلح و حمایت ستودنی مردم،‌ بیش از گذشته ناترازی‌ها و ناکارآمدی‌های نگران کننده در حوزه‌های تکنولوژی نظامی،‌ امنیت اطلاعاتی و ضد جاسوسی،‌ عملیات روانی و جنگ رسانه‌ای، و… را آشکار کرد. اکنون دیگر تردیدی وجود ندارد که برای جبران این ناترازی‌ها و ناکارآمدی‌ها، کشور بیش از هر چیز نیازمند بازنگری در سیاست ها و رویکردها و نیز مدیریت چابک، قاطع و ‌منسجم است تا با پرهیز از روزمرگی و آشفتگی گفتمانی به اقدامات اصولی و اصلاحات ساختاری اقدام کند.
سرمایه گذارى شما در ایجاد وفاق در سطح حاکمیت که بعضاً با بی اعتنایی به مطالبات جامعه و انتظارات طرفداران و نیروهای اصلاح طلب حامی همراه بود،‌ علی القاعده امروز و درچنین شرایطی می‌بایست به همراهی و حمایت همه جانبه در تصمیم‌گیری‌های کلان بینجامد ، اما رخدادهایی نظیر مصوبه اخیر مجلس در تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، تعلل مداوم و عامدانه در پیوستن به FATF، و نهایتاً تصویب نیم‌بند آن، سیاست‌های تبلیغاتی جنگ طلبانه و رویکرد تخریبی رسانه ملی علیه دولت، نشان دهنده آن است که متأسفانه چنین سرمایه و پشتوانه‌ای شکل نگرفته است. از سوی دیگر ضعف‌ها و نارسایی‌ها و عدم انسجام و هم افزایی کادر مدیریت اجرایى کشور و همچنین مماشات،‌ سکوت و انفعال دولت در قبال اقدامات خسارت بار مذکور به احساس نوعی بی دولتی در جامعه دامن زده است.
تجربه جنگ دوازده روزه نشان داد که ایران در سطح بین المللی تنهاست و به رغم همه هزینه‌هایی که کشور برای قرار گرفتن در کنار روسیه و چین پرداخت کرده است،‌ مواضع این دو کشور از حد محکومیت لفظی تجاوز رژیم صهیونیستی فراتر نرفت. در روزهای پیش رو و پس از آتش بس شکننده و ناپایدار که ترامپ و نتانیاهو جنایتکار در پی اجماع سازی جهانی علیه ایران هستند و مکانیزم ماشه در آستانه فعال شدن است،‌ نیز انتظاری بیش از گذشته از کشورهای مذکور نمی‌توان داشت.
آقای رئیس جمهور
در روزها و ماه‌های آینده سه وضعیت محتمل در انتظار ایران است:
۱-شروع مجدد جنگ و تخریب زیر ساخت‌های حیاتی کشور که خواست اسرائیل و جریان نومحافظه کار حاکم بر آمریکاست
۲-ادامه وضعیت نه جنگ و نه صلح و محاصره کامل سیاسی اقتصادی و انزوای کامل ایران و در نتیجه تشدید بحران‌های کنونی و فرسایش توان ملی کشور
۳-تجدید نظر در سیاست‌های گذشته و اتخاذ راهبرد توسعه همه جانبه و تعامل سازنده با جهان به جای راهبرد ستیز و بقا که ‌خروج ایران از انزوا و توسعه و پیشرفت و سربلندی ایران و ایرانی را در پی خواهد داشت.
تحقق هریک از سه وضعیت مذکور به میزان زیادی بستگی به انتخاب و تصمیم نظام دارد. طبعاً در صورت درک منطق موقعیت و اتخاذ تصمیمات هوشمندانه، وضعیت سوم برای ایران به هیچ وجه دور از دسترس نیست. لازمه چنین انتخابی چنان که گفتیم بازنگری در رویه‌های گذشته و اتخاذ سیاست‌ها و تصمیمات اصولی و سرنوشت ساز در عرصه‌های داخلی و خارجی و نیز چالاکی، قاطعیت و ابتکار عمل در سطح مدیریت اجرایی کشور است. در صورت چنین عزم و اراده‌ای می‌توان به سوق یافتن شور ملی پدید آمده در نبرد میهنی اخیر در حمایت از دولت و نظام امیدوار بود. لازم به یادآوری نیست تصمیم نظام در خصوص مذاکره با آمریکا و حمله رژیم صهیونیستی در شرایطی که مذاکرات مذکور ادامه داشت در ایجاد احساس همبستگی ملی علیه این تجاوز نقشی به سزا داشت. از این رو اگر جامعه عزم و اراده‌ای در نظام برای تجدید نظر در سیاست‌های گذشته احساس کند در حمایت و همراهی و تحمل شرایط سخت، تردیدی به خود راه نخواهد داد.

source

einiat.ir

توسط einiat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *