Wp Header Logo 1555.png

آرمان امروز  : پروانه سلحشوری، فعال سیاسی اصلاح طلب می گوید: بعد از اینکه پزشکیان به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد به نظر می رسد که حلقه اول خود را نه تنها در حوزه زنان بلکه در مردان هم فراموش کرد، به این معنی که آنها را برای خودش نگه نداشت و به جای آن سراغ افرادی رفت که یا اصلا شناخته شده نبودند و یا در ستادش فعال نبودند.
در ادامه صحبت‌های پروانه سلحشوری، نماینده مجلس دهم شورای اسلامی را می خوانید:
به نظر بنده این دولت گامی به پیش برده و نمی توانیم بگوییم که با دولت های قبل تفاوتی نداشته است، مثل داشتن سخنگو و وزیر زن در کابینه، البته لازم بذکر است اولین بار احمدی نژاد در کابینه از توانمندی زنان به عنوان وزیر استفاده کرد.
دولت چهاردهم ویژگی‌های دارد که مختص همین دولت است. پزشکیان با شعار وفاق ملی آمد، اما وفاق ملی تبدیل به وفاق بین الجناحین شد، ملقمه‌ای از طیف پایداری تا بعضی اصلاح‌طلبان که در ترکیب استانداران نیز شاهد آن هستیم. در حالی که در دولت‌های اصول‌گرا بلافاصله شاهد انتصابات گسترده از طیف فکری خودشان بودیم. آنها این را حق خودشان می دانستند که از جریان فکری خودشان بهره ببرند ولی در مورد دولت چهاردهم فعالین ستادها و تلاش‌ها را عده‌ای کردند و پست‌ها نصیب آنهایی شد که پزشکیان را دولت مسدود و مرعوب می خواندند.
بعد از اینکه پزشکیان به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد به نظر می رسد که حلقه اول خود را نه تنها در حوزه زنان بلکه در مردان هم فراموش کرد، به این معنی که آنها را برای خودش نگه نداشت و به جای آن سراغ افرادی رفت که یا اصلا شناخته شده نبودند و یا در ستادش فعال نبودند.
همه این موارد یکسری شائبه در مورد انتصابات به وجود آورد، الان همه می گویند پزشکیان این افراد منصوب شده را از کجا انتخاب کرد و می کند؟ آیا واقعا کمیته‌ها کار کارشناسی انجام دادند یا پشت پرده عوامل دیگری دخیل بودند. البته عده ای این سوالات با توجه به سطح انتظارات و تشکیلاتی که به وجود آمد توسط مردم و ستادی‌های ایشان مطرح شد.
اما در مورد زنان گلایه هایی وجود دارد، که از وجود زنان با سابقه مشخص و شناخته شده که در بین مردم محبوبیت دارند کمتر استفاده شد. مثلا چرا  امثال خانم‌ها زرآبادی، سعیدی، مولاوردی، راکعی، سمیه توحیدلو، و خیلی افراد دیگر استفاده نشده است. کما اینکه هنوز حکم رئیس کتابخانه ملی صادر نشده و می توانند این مسئولیت را برعهده یک زن بگذارند. در مورد معاون حقوق شهروندی هم قضیه به همین ترتیب است، هنوز مشخص نشده که آیا اساسا پزشکیان اعتقادی به حقوق شهروندی ندارد که معاونتی برای آن در نظر نگرفته است.
با وجود اینکه افراد زیادی داریم که در این زمینه سابقه و تخصص دارند مانند مولاوردی، چرا از وجود این افراد استفاده نمی کنند؟ البته من در میان زنان چهره های دیگری را هم می شناسم که در حوزه های مختلف توانمند هستند و می توان از وجود آنها استفاده کرد، در حال حاضر واقعا انتظار داشتیم که در بین استانداران زن باشد، برای نمونه رئیس جمهور می تواند از ظرفیت حمیده زرآبادی در استانداری قزوین استفاده کند، استان بزرگی هم نیست، اما حداقل برای اینکه پزشکیان حرف خودش را هم ثابت کرده باشد حداقل استاندار زن منصوب می کرد. انتظار ما خیلی بیشتر از این بود.
دولت که می گوید تابوشکنی کرده و از ظرفیت اهل تسنن، بلوچ و کرد در استانداری ها استفاده کرده، از ظرفیت زنان هم در این رده استفاده کند و البته مطالبه جدی زنان این است که زنان به ریاست دانشگاه دست یابند وعده‌ ای که تاکنون محقق نشده است. حضور زنان در آموزش عالی و آموزش پرورش بسیار چشمگیر است.

source

einiat.ir

توسط einiat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *