Wp Header Logo 1257.png

یک فعال صنعت ساختمان با بیان اینکه تعداد زنان فارغ‌التحصیل صنعت ساختمان نسبت به مردان افزایش یافته است، گفت: پیش‌بینی رکود ساخت و ساز را نداریم، اما فکر نمی‌کنیم بازار در آینده نزدیک به رونق چندان زیادی برسد.

به گزارش ایسنا، مرجان هوشیار در نشست خبری انجمن صنفی کارفرمایی زنان فعال اقتصادی ساختمانی اظهار کرد: هدف ما افزایش سهم مشارکت زنان در عرصه‌های اقتصادی ملی و فراملی است. آشنایی با قوانین روز دنیا و یادگیری مهارت ها برای بانوان از اهداف ما است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر یک زن به عنوان وزیر به بالاترین مقام وزارت راه و شهرسازی رسیده است، خاطرنشان کرد: طی ۱۰ سال گذشته سهم زنان در بین فارغ التحصیلان رشته‌های مختلف ساختمانی نسبت به مردان بیشتر شده که در واقع وارد یک بازار کار به اصطلاح مردانه شدند. با حضور بانوان در صنعت ساختمان، نیاز به سازماندهی احساس شد که باید جایگاه زنان در این صنعت به تثبیت برسد. در این راستا انجمن ما در سال ۱۳۹۹ فعالیت خود را آغاز کرد که فعلا حدود ۷۰ نفر در آن فعالیت دارند و نسبت به جذب اعضا حساسیت بالایی داریم.

رئیس انجمن صنفی کارفرمایی زنان فعال اقتصادی ساختمان تصریح کرد: از زمانی که انسان از غارنشینی خارج شد ساختمان‌سازی رواج داشته است و همواره زنان در این ساخت و ساز نقش داشتند. در ۵۰ سال گذشته نیز نقش آنها افزایش پیدا کرد. بسیاری از بانوان معمار به صورت شخصی فعالیت می کنند.

ساخت و ساز وارد رکود نمی‌شود

هوشیار با اشاره به رکود صنعت ساختمان گفت: من پیش‌بینی رکود ساخت و ساز ندارم، اما فکر نمی‌کنم بازار در آینده نزدیک به رونق چندان زیادی برسد. اگر قرار باشد ساختمان در حالت رکود قرار بگیرد حتما درآمدها و اشتغال‌ها کمتر خواهد شد.                                            

در ادامه این نشست، خدیجه یارعلی – عضو شورای سیاست‌گذاری انجمن زنان فعال اقتصادی ساختمانی – بیان کرد: تشکل های صنفی زیادی در صنعت ساختمان است، ولی ما قصد داریم از نگاه جنسیتی به این موضوع نگاه کنیم. در مواردی زنان به ما مراجعه می‌کنند و می‌گویند به ما پروژه نمی‌دهند. به نظر می‌رسد زنان در صنعت ساختمان چندان دیده نمی‌شوند که این موضوع یکی از مبناهای مطالبه‌گری ما شد. موضوع دیگر پیگیری بحث شبکه‌سازی است تا شرایطی را برای دسترسی بانوان به امکانات در سراسر کشور فراهم کنیم.

وی با اشاره به اینکه عمر مفید ساختمانها در ایران ۳۰ سال است، بیان کرد: باید با استفاده از تجارب بانوان، تعامل با بخش دولتی و توسعه سیاستگذاری تلاش کنیم فناوری را در صنعت ساختمان افزایش دهیم.

انتهای پیام

source

einiat.ir

توسط einiat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *