Wp Header Logo 2733.png

آیا می‌خواهید در سال ۲۰۲۵ عملکرد خود در اینستاگرام را بهبود دهید؟ قطعا این نکات می‌تواند به شما کمک کند. آدام موسری، مدیر اینستاگرام، ویدیوهایی منتشر کرده که در آن عوامل اصلی الگوریتم اینستاگرام و راه‌های افزایش دسترسی کاربران را توضیح می‌دهد.

در اولین ویدیو، موسری سه عامل اصلی را مشخص کرده که بیشترین تأثیر را در الگوریتم داشته و باعث می‌شوند محتوای شما به تعداد بیشتری از کاربران نمایش داده شود.

سه عامل کلیدی الگوریتم اینستاگرام در سال ۲۰۲۵

طبق گفته موسری:

«سه سیگنال اصلی که برای رتبه‌بندی اهمیت بیشتری دارند عبارتند از زمان تماشا، لایک‌ها و ارسال‌ها. بنابراین هنگام بررسی بینش‌های (Insights) خود، توجه ویژه‌ای به میانگین زمان تماشا، تعداد لایک‌ها نسبت به میزان دسترسی (Reach) و تعداد ارسال‌ها نسبت به دسترسی داشته باشید

هرچند موسری اشاره کرده که این عوامل ممکن است بسته به جایی که محتوا نمایش داده می‌شود و اینکه به چه کسی نشان داده می‌شود، کمی متفاوت باشند.

«لایک‌ها برای محتوای متصل (connected content) کمی مهم‌تر هستند، و ارسال‌ها برای محتوای غیرمتصل (unconnected content) اهمیت بیشتری دارند

*محتوای متصل (connected content): محتوایی که به افرادی نمایش داده می‌شود که شما را دنبال می‌کنند یا قبلاً با شما تعامل داشته‌اند، مثل لایک کردن یا کامنت گذاشتن.

* محتوای غیرمتصل (unconnected content): محتوایی که به افرادی نمایش داده می‌شود که شما را دنبال نمی‌کنند و هیچ تعامل قبلی با شما نداشته‌اند، مثل پست‌هایی که در صفحه اکسپلور یا پیشنهادات اینستاگرام نمایش داده می‌شوند.

 

چگونه از این اطلاعات استفاده کنیم؟

  • اگر می‌خواهید پست‌های شما توسط تعداد بیشتری از دنبال‌کنندگان دیده شود، لایک‌ها عامل کلیدی هستند. هر چه تعداد بیشتری از افراد پست شما را لایک کنند، دسترسی آن در میان مخاطبان شما گسترده‌تر خواهد شد.
  • اگر قصد دارید به افراد جدید دست پیدا کنید و تعداد دنبال‌کنندگان خود را افزایش دهید، ارسال‌ها اهمیت بیشتری دارند. بنابراین باید محتوایی تولید کنید که افراد تمایل داشته باشند آن را برای دیگران ارسال کنند. این کار نشان‌دهنده آن است که پست شما شایسته دسترسی به مخاطبان گسترده‌تری است. اینستاگرام این سیگنال را به‌عنوان دلیلی برای نمایش محتوای شما به تعداد بیشتری از کاربران از طریق صفحه اکسپلور (Explore)، پیشنهادات و غیره در نظر خواهد گرفت.

منطق پشت این الگوریتم‌ها

هر دو عامل لایک و ارسال، منطقی به نظر می‌رسند، زیرا سیستم الگوریتم اینستاگرام بر اساس رفتار کاربران و آنچه به احتمال زیاد برای هر گروه جالب است، عمل می‌کند. به عنوان مثال:

  • اگر تعداد زیادی از افراد پست جدید شما را لایک کنند، ممکن است به دلیل شوخی یا ترند خاصی در بین مخاطبان شما باشد و احتمالاً برای دیگر دنبال‌کنندگان شما نیز جذاب خواهد بود.
  • از طرف دیگر، اگر افراد زیادی پست‌های شما را ارسال کنند، این نشان می‌دهد که محتوای شما برای مخاطبان غیردنبال‌کننده نیز جذابیت دارد، به این معنا که این محتوا برای یک جمعیت عمومی‌تر جذاب‌تر است.

چرا نظرات (Comments) به عنوان عامل کلیدی ذکر نشده‌اند؟

جالب است که نظرات در توضیحات موسری به هیچ عنوان ذکر نشده‌اند. به احتمال زیاد نظرات به طور غیرمستقیم در «زمان تماشا» (Watch Time) لحاظ می‌شوند. زیرا نوشتن یک نظر نیاز به صرف زمان بیشتر روی یک پست دارد، و این می‌تواند به‌طور کلی بر افزایش زمان تعامل با محتوا تأثیرگذار باشد.

با این حال، اینستاگرام به نظر نمی‌رسد که تقویت الگوریتمی را بر اساس بحث و گفت‌وگوهای ایجادشده تنظیم کند. این موضوع قبلاً، به‌ویژه در فیس‌بوک، یک عامل کلیدی بود، اما شاید با توجه به تغییر رویکرد متا برای دور شدن از محتوای سیاسی و کاهش بحث‌های تفرقه‌برانگیز، این یک سازش جدید باشد.

با توجه به اینکه بیشتر محتوای اینستاگرام در حال حاضر ویدیو است، زمان تماشا حتی برای محتوای تصویری ثابت نیز یک شاخص معتبر محسوب می‌شود. این موضوع همچنین توضیح می‌دهد که چرا پست‌های کاروسل رتبه بالاتری دارند، زیرا مشاهده آن‌ها زمان بیشتری می‌برد

پست‌های کاروسل پست‌هایی در اینستاگرام هستند که شامل چندین عکس یا ویدیو در یک پست هستند و کاربران می‌توانند با کشیدن به چپ یا راست آن‌ها را ببینند.

اما اگر به دنبال ساخت یک استراتژی مؤثرتر در اینستاگرام هستید، باید این عوامل را در نظر بگیرید و برای هر بخش، عملکرد محتوایی که منتشر می‌کنید را بررسی و تحلیل کنید. این شامل شاخص‌هایی مثل تعداد لایک‌ها، تعداد ارسال‌ها، زمان تماشا، تعداد کامنت‌ها و دسترسی (Reach) می‌شود. با این داده‌ها می‌توانید بفهمید کدام نوع محتوا برای مخاطبانتان جذاب‌تر است و استراتژی خود را بهبود دهید.

منبع: socialmediatoday

source

einiat.ir

توسط einiat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *