Wp Header Logo 1232.png

رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه تاکنون به جز مرکز استان دادگاه خانواده در استان نداشته‌ایم، گفت: با تصویب کارگروه نقل و انتقالات و وصول ابلاغ های قضائی، دادگاه‌های خانواده در شهرستان‌های سیرجان، رفسنجان و جیرفت راه‌اندازی خواهد شد.

به گزارش گفتارنو به نقل از روابط عمومی دادگستری کرمان، حجت‌الاسلام و المسلمین ابراهیم حمیدی در دیدار با قضات سراسر استان کرمان افزود: دادگاه‌های خانواده در سایر شهرستان‌های استان نیز به مرور در طول سال جاری تشکیل می‌شود.

وی ضمن تاکید بر این مطلب که اجرای اهداف هشتگانه ابلاغی از سوی قوه قضائیه از اَبَرپروژه‌های دستگاه قضایی استان کرمان در سال جاری است، تاکید کرد: نیاز است که در تبیین این سیاست‌ها و برنامه‌ها، اقدامات توجیهی گسترده‌تری انجام شود تا پیشرفت برنامه متناسب با انتظارات، محقق گردد.

وی گفت: در حال حاضر اقدامات قوه قضائیه به صورت سند محور و برنامه محور دنبال می‌شود و این امر باید در رده‌های ستادی و صف به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان افزود: کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی اولویت‌دار با رویکرد کاهش جرائم و دعاوی مرتبط، فصل خصومت و توسعه صلح و سازش و روش‌های جایگزین رسیدگی قضائی، به ثمر رساندن تمامی پرونده‌ها یا اقدامات حقوق عامه‌ای، کاهش حجم کاری قضات و بهبود کمی پرونده‌ها و کنترل اطاله دادرسی، ارتقاء کیفیت رسیدگی و اتقان آراء، اجرای اثربخش و سریع احکام و ساماندهی بایگانی راکد، ارتقای عملکرد ضابطان و بهبود وضعیت زندان‌ها و زندانیان، توانمندسازی و افزایش سلامت اداری، ارتقاء سطح رضایت‌مندی و انگیزش کارکنان و اشخاص مرتبط و تکریم ارباب رجوع، اهداف اصلی قوه قضائیه در سال جاری به شمار می‌روند.

حمیدی ضمن اشاره به این مطلب که تجربیات 20 ساله شوراهای حل اختلاف در حوزه صلح و سازش باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد، ادامه داد: قضات با تکیه بر ابتکار و خلاقیت خود می‌توانند از ظرفیت اعضای شوراهای حل اختلاف برای ایجاد سازش در پرونده‌ها استفاده کنند.

وی بر استفاده از ظرفیت داوران حرفه‌ای و میانجی‌گران به منظور کنترل ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضائی تاکید کرد و ادامه داد: با ارجاع پرونده‌ها به شوراهای حل اختلاف، داوری و میانجی‌گران بخش زیادی از پرونده‌ها به سازش خواهد رسید.

source

einiat.ir

توسط einiat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *