Wp Header Logo 2808.png

نخست وزیر پاکستان در گفت‌وگوی تلفنی با دبیرکل سازمان ملل متحد، وی را در جریان آخرین تحولات جنوب آسیا قرار داد و هرگونه دخالت اسلام‌آباد در حمله اخیر در هند را رد کرد.

به گزارش روابط عمومی دفتر نخست وزیری پاکستان، شهباز شریف در گفت‌وگویی تلفنی با آنتونیو گوترش درباره تحولات اخیر در جنوب آسیا رایزنی کرد.

براساس بیانیه دفتر نخست وزیری پاکستان، شهباز شریف در این گفت‌وگو، «هند را به تسهیل تروریسم و حملات فرا سرزمینی در پاکستان»، متهم کرد و همچنین تعلیق پیمان مشترک آبی موسوم به «معاهده سند طاس» توسط دهلی‌نو را غیرمسوولانه و غیرقانونی دانست.

وی تاکید کرد: آب، شریان حیاتی ۲۴۰ میلیون نفر در پاکستان است.

نخست وزیر پاکستان تاکید کرد که کشورش تروریسم را در تمام اشکال و ظواهر آن محکوم می‌کند. وی ضمن رد اتهامات هند علیه پاکستان، هرگونه تلاش برای مرتبط کردن پاکستان با حادثه پهلگام را قاطعانه رد کرد و خواستار تحقیقات شفاف و بی‌طرفانه در مورد این حادثه شد.

افراد مسلح شامگاه سه‌شنبه با گشودن آتش به سوی گروهی از گردشگران در منطقه توریستی پهَلگام واقع در حدود ۹۰ کیلومتری شهر سرینگر در کشمیر هند، دست‌کم ۲۶ نفر را کشتند. مقامات هندی این حادثه را یک حمله تروریستی توصیف کرده و مدعی دخالت پاکستان در این حمله شدند.

نخست وزیر پاکستان مناقشه کشمیر را ریشه بی‌ثباتی در جنوب آسیا خواند و از دبیرکل سازمان ملل خواست تا نقش خود را برای حل عادلانه آن، مطابق با قطعنامه‌های مربوطه شورای امنیت سازمان ملل، ایفا کند.

شهباز شریف بر تعهد تزلزل‌ناپذیر پاکستان بر تقویت صلح و امنیت بین‌المللی به عنوان یک عضو مسوول جامعه جهانی و عضو غیر دائم شورای امنیت سازمان ملل تاکید کرد.

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل نیز از تلاش‌های پاکستان برای صلح در جنوب آسیا قدردانی کرد و گفت که جهان نمی‌تواند در این برهه حساس، هیچ گونه تشدید تنش در منطقه را تحمل کند.

این درحالی است که پس از حمله مرگبار در منطقه پهلگام واقع در کشمیر هند، نخست وزیر این کشور قول یک پاسخ دردناک را علیه عوامل این حادثه داده و همزمان انگشت اتهام را نیز به سمت پاکستان گرفت.

کشورهای منطقه و جهان نیز با ابراز نگرانی از فاز جدید تنش‌ها میان دو همسایه اتمی در شبه قاره، خویشتنداری آنان را خواستار شده‌اند.

پیش از این وزیر امور خارجه پاکستان پیرامون تنش‌های اخیر با هند با همتایان خود از جمهوری اسلامی ایران‌، کشورهای حوزه خلیج فارس، چین، انگلیس، مصر، جمهوری آذربایجان، مجارستان و ترکیه تلفنی گفت وگو کرده است./ایرنا

source

einiat.ir

توسط einiat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *