Wp Header Logo 291.png
به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب امروز در نشست خادمان فرهنگی کاروانهای حج اهل سنت کشور، شعار حج امسال را دربرگیرنده سه موضوع ضروری برای جامعه اسلامی دانست.

وی سلوک و زندگی قرآنی را ضروری توصیف کرد و لزوم توجه به آسیب های عدم توجه به زندگی  قرآنی را یادآور شد و گفت: همگرایی اسلامی همان وحدت اسلامی است و اگر همبستگی بین مسلمین بود جایی برای نفوذ دشمنان اسلام باقی نمی ماند. 

وی با بیان اینکه شعار دفاع از فلسطین بازتاب خوبی در میان مردم عزیز این سرزمین داشته است، به جنایات رژیم اشغالگر قدس در قتل عام و اخراج مردم غزه اشاره و اظهار کرد: درود برآن دسته ازعلمای اهل سنت که به میدان آمدند و در حمایت از مظلومین فلسطین فعالیت کردند و حکم جهاد دادند. این وظیفه ماست و اگر علمای شیعه و سنی جهان اسلام در این زمینه خدمت کنند ارزش آن از هزاران حج بالاتر است.

سرپرست حجاج ایرانی با اشاره به حدیثی افزود: پیامبر اکرم (ص) می‌فرمایند: مومنین در توجه، مهربانی و تعاطف با هم همانند یک جسد هستند. مسلمانان نیز همه با هم باید حرکت کنند و اگر برای جمعی از مسلمانان مشکلی رخ داد، بقیه هم باید نگران و دغدغه‌مند باشند اما آیا این انتظار پیامبر اسلام از خودمان را برآورده کرده ایم؟

وی با اشاره به توصیه پیامبر اکرم در خصوص محبت همگرایی و ادای امانت مومنین اظهار کرد: زائرانی که در کاروان‌های حج هستند، نگاهشان به گفتارمن و شماست. ما مسئولیت سنگینی در قبال آنان داریم و در میان برادران دینی آنکه بیشتر محبت می‌کند فضیلت بالاتری دارد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به حدیثی از گفتگوی حضرت موسی (ع) با خدای متعال گفت: خداوند به موسی فرمود کسی که در یک سوی عالم مصیبت انسانی در سوی دیگر عالم را بشنود و ناراحت شود و گویا خودش به مشکل برخورد کرده ، محبوب‌ترین فرد نزد من است. از این رو توصیه می‌کنم در آموزش زائران، با روی خوش با آنها برخورد کنید و اگر لازم است با آنها گفتگو و آموزش را تکرار کنید. اگر در کاروان افرادی آسیب پذیر هستند، به آنها بیشتر توجه نمایید، و آنان را راهنمایی کنید.

سرپرست حجاج ایرانی با بیان اینکه ما برای خدمت به زائران گرد هم آمده‌ایم، گفت: باید در این سفر «دلال الی الله» و راهنما به سوی حضرت حق باشیم. اگر کسی در این سفر دنبال جایگاه خودش باشد نتیجه نمی‌گیرد لذا باید هرچه مردمی‌تر باشیم.

وی با اشاره به لزوم تبیین مناسک حج اظهار کرد: گاه فهم افراد با هم متفاوت است از این رو باید مطابق سطوح زائران به آنها دلسوزانه آموزش داد؛ ازاعمالشان پرسید و اگر مشکلی وجود دارد، همراهی کنید تا اعمالشان به درستی انجام شود. حتی اگر افرادی در کاروان حرف‌های نامناسب می‌ زنند باید برایشان وقت گذاشت و رفتار آنها را اصلاح کرد.

حجت الاسلام والمسلمین نواب با اشاره به یک ماه همراهی روحانیون با زائران حج گفت: اگر این زمان برای اصلاح و رشد زائران از دست برود، در قیامت مسئولیم. از این رو باید برای اصلاح رفتاری و عقیدتی زائران تلاش کرد و در این صورت حجاج یک عمر از شما سپاسگزار خواهند بود.

انتهای پیام/

source

einiat.ir

توسط einiat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *