Wp Header Logo 1373.png
به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب به نقل از روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان قم، حجت‌الاسلام والمسلمین علی عرب‌پور، مدیر ستاد اقامه نماز قم طی سخنانی، با معرفی اعضای هیئت ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان قم، اظهار کرد: این هیئت متشکل از نماینده دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان، استانداری، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، دبیران اقامه نماز و اعضای ستاد اقامه نماز است.

وی با تشریح فرآیند ارزیابی‌ها، خاطرنشان کرد: بررسی عملکرد دستگاه‌ها بر اساس مستندات بارگذاری‌شده در سامانه «سجاده» انجام می‌گیرد که این سامانه زیرنظر ستاد اقامه نماز کشور فعالیت دارد.

مدیر ستاد اقامه نماز قم همچنین از مشارکت فعال مدیران و دبیران اقامه نماز دستگاه‌های اجرایی در این فرآیند خبر داد و گفت: این افراد در جلسات ارزیابی حاضر شده و توضیحات تکمیلی درباره مستندات ارائه می‌دهند و روند ارزیابی به‌صورت دقیق، منسجم و شفاف صورت گیرد.

عرب‌پور اظهار کرد: این ارزیابی‌ها هرساله بر اساس محورهای مشخص و ابلاغی به دستگاه‌های اجرایی انجام می‌شود و در پایان از دستگاه‌های برتر با اهدای لوح و تقدیرنامه تجلیل به‌عمل می‌آید.

وی افزود: هیئت ارزیابی سال ۱۴۰۳ شامل حجت‌الاسلام والمسلمین صفر فلاحی به‌عنوان نماینده امام‌جمعه، محمدمهدی رمضانی نماینده استاندار، رضا رحمتی نماینده سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی حبیبی و موسی محمدی به‌عنوان نمایندگان دبیران اقامه نماز دستگاه‌ها و همچنین حجت‌الاسلام صالح نورایی به‌عنوان عضو ستاد منصوب شده‌اند.

مدیر ستاد اقامه نماز قم با اشاره به ساختار دقیق و علمی نظام‌نامه ارزیابی، گفت: این ارزیابی‌ها با بهره‌گیری از تجارب سال‌های گذشته، ظرفیت‌های سامانه جامع ارزیابی «سجاده» و همچنین بررسی‌های میدانی ناظران ستاد انجام می‌شود. در این فرآیند، عملکرد دستگاه‌ها در تحقق مفاد نظام‌نامه جامع ترویج و توسعه فرهنگ نماز مورد سنجش دقیق قرار می‌گیرد.

عرب‌پور تأکید کرد: اعضای هیئت ارزیابی با حضور منظم در جلسات مربوطه، ضمن بررسی مستندات و مشاهده میدانی از وضعیت نمازخانه‌ها، گزارش کاملی از نقاط ضعف، قوت و همچنین راهکارهای اصلاحی و تقویتی را به ستاد ارائه می‌دهند تا در جهت بهبود عملکرد نهادها گام‌های مؤثرتری برداشته شود.

مرتضی رحمان‌نیا، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری قم نیز با حضور در ستاد اقامه نماز قم، ضمن آشنایی با جزئیات روند ارزیابی و شاخص‌های عملکردی، از نزدیک در جریان اقدامات ستاد در این حوزه قرار گرفت.

وی در این بازدید با بیان اینکه اقامه نماز یک تکلیف شرعی و مسئولیتی اجتماعی در نظام اسلامی است، گفت: باید با برنامه‌ریزی دقیق، از تمام ظرفیت‌های ادارات، نهادها و امکانات عمومی برای ترویج و تسهیل اقامه نماز در سطح استان بهره گرفت.

رحمان‌نیا با اشاره به جایگاه برجسته قم در عرصه فرهنگ دینی کشور، یادآور شد: زائران و مسافرانی که به شهر مقدس قم سفر می‌کنند، به‌ویژه در مسیرهای مواصلاتی منتهی به حرم حضرت معصومه (س) و مسجد مقدس جمکران، باید جلوه‌ای از اهتمام جدی استان به امر نماز را مشاهده کنند و این مهم در گرو بهبود زیرساخت‌های مربوط به نمازخانه‌ها و مساجد بین‌راهی و مجتمع‌های خدماتی است.

انتهای پیام/

source

einiat.ir

توسط einiat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *