Wp Header Logo 2992.png

ترکیب گوشت چرخ کرده و بادمجان سرخ و سیب زمینی سرخ شده یک ترکیب کاملا جذاب و خوشمزه ای است که امروز قصد داریم یک غذای ترکیه ای با این ترکیب خوشمزه به شما آموزش دهیم.

 فرهنگ آشپزی ایرانی و ترکی شباهت زیادی با هم دارند و غذاهای ترکی اکثرا با ذائقه‌ ما ایرانی‌ها بسیار سازگار هستند. مانند ما ایرانی‌ها، ترک‌ها هم از گوشت در غذا بسیار لذت می‌برند و به همین خاطر غذاهای گوشتی متنوعی دارند. برای چشیدن یک غذای گوشتی ترکی خوشمزه و آسان، با ما همراه باشید تا طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان ترکی را به شما آموزش دهیم.

مواد اولیه

سیب زمینی ۲ عدد بزرگ

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

پیاز ۱ عدد

بادمجان ۲ عدد بزرگ

پودر سیر ۱.۲ قاشق چای خوری

سماق ۱ قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

زیره ۱.۲ قاشق چای خوری

فلفل سیاه ۱.۳ قاشق چای خوری

پایریکا ۱ قاشق چای خوری

پول بیبر ۱.۲ قاشق چای خوری

روغن زیتون یا مایع ۶ قاشق غذاخوری

آرد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ۱.۵ قاشق غذاخوری

آب لیموترش ۳ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی ۲ عدد

جعفری تازه خرد شده یک مشت

فلفل دلمه ای ۲ عدد

طرز تهیه

ابتدا دو عدد سیب زمینی را ورقه ای شکل کنید و در روغن تفت دهید. بادمجان ها را نیز به شکل حلقه ای و گرد برش بزنید و در روغن سرخ کنید.

یک عدد پیاز را رنه کنید و آب آن را بگیرید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. اودیه های پودر سیر، سماق، فلفل سیاه، زیره، پایریکا، پول بیبر و نمک را نیز به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا مایع، ۳ قاشق آرد سوخاری، جعفری تازه خرد شده و یک عدد تخم مرغ به گوشت اضافه کنید و مواد را خوب با هم ورز دهید تا گوشت مزه دار شود.

برای تهیه سس مواد، رب گوجه فرنگی را با کمی لیمو و ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع و کمی نمک و فلفل سیاه به همراه یک و نیم پیمانه آب مخلوط کنید.

در یک ظرف ماکروفری سیب زمینی های ورقه ای را بچینید و روی آن بادمجان ها را بچینید و در ادامه گوشت مزه دار شده را نیز به شکل ورقه ای روی بادمجان بچینید و ۲ عدد فلفل دلمه ای را حلقه حلقه کنید و روی گوشت ها بگذارید و گوجه فرنگی ها را روی گوشت ها به شکل ورقه ای بگذارید. در ادامه سس گوجه فرنگی را روی مواد بریزید و ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۶۰ دقیقه قرار دهید. خوراک گوشت و بادمجان ما بعد از سپری شدن زمان پخت آماده سرو است.

خوراک گوشت و بادمجان را گرم و به همراه برنج یا نان تازه سرو کنید. نوش جان.

منبع: همشهری آنلاین

source

einiat.ir

توسط einiat.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *