وی با اشاره به استفاده از بهترین مواد اولیه و همکاری ۱۳۰ آشپز و کمک آشپز، گفت: توزیع غذاها از صبح عید غدیر در محلات و روستاهای شهر قشم بین خانوادههای نیازمند آغاز شد.
حجتالاسلام کریمی ابراز کرد: این اقدام با همکاری کمیته امداد، بسیج، مراکز نیکوکاری و گروههای فرهنگی انجام شد.
دبیر اجرایی بنیاد بینالمللی غدیر قشم با اشاره به سابقه این سنت حسنه در قشم، یادآور شد: در سال اول ۶ هزار پرس غذا توزیع شد و در سه سال گذشته این رقم به ۲۸ هزار پرس رسید وامسال نیز با پخت ۱۴ هزار پرس، مجموعاً ۴۲ هزار پرس غذا بین نیازمندان توزیع شد.
انتهای پیام/
https://taghribnews.com/vdcee78pwjh8vfi.b9bj.html
source