نماز جمعه؛ پیوند ایمان، وحدت و مطالبهگری
حجتالاسلام پورذهبی با تبریک سالروز اولین نماز جمعه پس از انقلاب اسلامی، به امامت آیتالله طالقانی در پنجم مرداد ۱۳۵۸، ابراز داشت: نماز جمعه پس از انقلاب اسلامی به نهادی الهی، مردمی و مطالبهگر تبدیل شد؛ نه همچون نمازهای پیش از انقلاب که پر بود از ثناگویی شاه.
وی با اشاره به آثار نماز جمعه، افزود: این نهاد موجب انسجام جامعه و دیدار هفتگی مؤمنان میشود، بستری برای عبادت جمعی در بهترین زمان و مکان است، فرصتی برای بیان مسائل سیاسی، دینی و مشکلات مردم فراهم میکند.
وی نماز جمعه را حج مساکین دانست و خاطرنشان کرد: شرکت در نماز جمعه گناهان را میزداید، دعا را مستجاب میکند و انسان را از آتش دور میسازد.
فاجعه غزه؛ وقتی انسان به جرم تولد، قربانی میشود
در بخش سیاسی خطبه، نماینده ولیفقیه استان کردستان با اشاره به وضعیت وحشتناک مردم غزه اظهار داشت: امروز انسانهایی در صف دریافت نان، بیهیچ سلاحی، هدف حملات مرگبار قرار میگیرند؛ این فاجعه فقط به این خاطر اتفاق میافتد که آنان در جغرافیای فلسطین به دنیا آمدهاند.
وی ضمن انتقاد از بیتفاوتی جهان اسلام، تصریح کرد: مردمی که حتی از آب، غذا و حداقل امکانات محرومند، شایستهاند که با تمام قدرت مورد حمایت قرار گیرند؛ نه آنکه در انزوای خبری و دیپلماتیک جان دهند.
خدمترسانی و دردشناسی؛ دولت در کنار مردم، قدم به قدم
حجت الاسلام پورذهبی در ادامه خطبهها، به مطالبههای اهالی روستا پرداخت و اعلام کرد: چهار موضوع مهم توسط امام جمعه محترم مطرح شده و یکی از آنها مربوط به اراضی و اسناد حقوقی بود که بهصورت ویژه پیگیری خواهد شد.
وی افزود: از ابتدای مسئولیتم تاکنون از بیش از ۴۰۰ روستا بازدید داشتهام و بهجرئت میتوان گفت در دورترین نقاط استان، تلاش برای آبادانی و رسیدگی جریان دارد؛ اما نیازهای کردستان گستردهاند و قریب به ۱۷۸۰ روستا نیازمند پیگیری مستمرند».
ارتباط بیواسطه با مردم؛ از دهگلان تا تهران با اذن ورود دلها
پورذهبی در پایان سخنان خود، با قدردانی از استقبال اهالی روستای هلیزاباد، تأکید کرد: همواره باور داشتهام که در مسیر خدمت، بدون رضایت مردم نمیتوان گذشت؛ به هرکجا سفر کنیم، گذر ما با اذن حضور از دلهای مردم است.
انتهای پیام/
source