در مراسم امضای این تفاهمنامه، حجتالاسلام مجتبی مهدوی ارفع رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان، با اشاره به ارزشهای دینی و اسلامی، اهدای خون را بهعنوان نمادی از ایثار و فداکاری برشمرد و به ضرورت توجه به مساجد بهعنوان قلب تپنده جامعه اسلامی تأکید کرد.
وی اظهار داشت: جامعهپردازی در مسیر تمدن اسلامی جزو مطالبات رهبر معظم انقلاب است و اهدای خون نیز باید بهعنوان فرهنگی ارزشی در جامعه مطرح شود.
رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان، با بیان اینکه مساجد نقش مهمی در ترویج فرهنگ اهدای خون دارند و باید به آنها توجه ویژهای شود، ابراز کرد: راهبردهای مؤثری برای تقویت فرهنگ اهدای خون باید تعیین شود.
وی تأکید کرد: گفتمان «هر واحد خون برابر است با نجات جان سه انسان» باید تبدیل به یک فرهنگ در جامعه شود.
رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان، بر لزوم شبکهسازی و توانمندسازی شبکههای مردمی تأکید کرد و گفت: باید فرهنگ اهدای خون در جامعه تبیین و آثار آن نهادینه شود.
در ادامه جلسه، دکتر سعید اصغریان مدیرکل انتقال خون استان ضمن تشکر از تشکیل این جلسه اعلام کرد: سازمان انتقال خون باید بهعنوان سازمانی اجتماعی و فرهنگی دیده شود و تلاشهایی مانند برپایی پویشهای اجتماعی و ترویج فرهنگ نذر خون در این راستا صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: مسجدمحوری برای نیل به تمدن اسلامی اهمیت ویژهای دارد.
وی اهدای خون را بهمعنای انفاق در دوران زندگی دانست و گفت: نباید به اهدای عضو پس از فوت اکتفا کرد.
اصغریان، پالایش عمقی خون از طریق اهدای خون را دارای فواید بسیاری برای اهداکننده دانست که به نجات جان انسانها نیز کمک میکند.
گفتنی است، در پایان این جلسه لوحهای تقدیری از طرف سازمان انتقال خون به مسئولان معاونت فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد استانهای خراسان اهدا شد.
انتهای پیام/
source